1-tason valmentajakoulutus - Run la 11.3.2017

26.2.2017


Pajulahden Urheilukeskuksessa järjestetään käytännön läheinen kurssi, joka keskittyy juoksuhyökkäämisen ja -puolustamisen perusteisiin.

l-TASON KURSSI RUN 2017

 

Kurssipaikka:  Pajulahden Urheilukeskus, Pajulahdentie 168, Nastola
Aika: la 11.3.2017 

Sisältö:  Run-kurssilla keskitytään juoksuhyökkäyksen ja –puolustuksen rakentamisen työkaluihin. Tavoitteena on antaa kurssilaisille eväitä oman joukkueensa pelin parantamiseen molemmilla osa-alueilla.  Kurssin sisältö rakennetaan käytännönläheiseksi osallistujien valmentamien joukkueiden  ikä- ja sarjatason pohjalta ja huomioiden  niiden erityispiirteet (pelaajamäärä,  yleisimmin käytössä olevat muodostelmat ja pelitavat).

Heads Up-blokkaamisen ja taklaamisen periaatteita yhdistetään joukkuehyökkäämiseen ja –puolustamiseen käytännön harjoitteissa.

Tavoitteena on että kurssille osallistujilla on kotiin lähtiessään uusia ajatuksia oman joukkueensa juoksuhyökkäyksen ja –puolustamisen kehittämisestä ja työkaluja ajatusten toteuttamiseen käytännössä.

Kurssilaiset saavat myös tutkittavakseen suomenkielistä materiaalia aihealueiden teorian opiskeluun, kurssi on kuitenkin sisällöltään hyvin käytäntökeskeinen.

Lisäksi aiheina ovat  ajankäyttö, tehtävien priorisointi sekä jaksaminen. Huomioi tähän liittyvä ennakkotehtävä

Kouluttaja:  

Aikataulu la 11.3.2017:

klo 10.30-12.00 luokka, juoksupuolustaminen, luokka 5-6
klo 12.00-12.30 lounas
klo 12.30-14.00 luokka, juoksuhyökkääminen, luokka 5-6
klo 14.00-14.20 luokka ajankäyttö, tehtävien priorisointi sekä jaksaminen.
klo 14.30-17.30 Perustekniikat juoksupuolustaminen ja -hyökkääminen sekä pallonkantajan perustekniikat,  palloilusali päärakennus

Ilmoittautumiset  pe 3.3.2.2017 mennessä

Kurssimaksu on 90 € ja sähköinen lasku lähetetään seurakiintiön ulkopuolelta tuleville osallistujille. Jos lajiseura ei ole maksanut SAJL jäsenmaksua 2017, ei ilmaista koulutuspaikkaa ole tällöin tarjolla. Ilmoittautuminen on sitova. Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun.

  • Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta.Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €
  • Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin