2-tason eScouting-verkkokurssi

16.2.2018 klo 09:45SAJL:n ensimmäinen valmennuksen verkkokurssi on avattu. 2-tason eScouting-kurssin voit suorittaa itsenäisesti ja omaan tahtiin.

Lämpimästi tervetuloa SAJL:n ensimmäiselle valmennuksen verkkokurssille. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiin verkossa perehtymällä kurssimateriaaleihin ja suorittamalla kokeen.

 

Sisältö: Verkkokurssilla maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkinen kristallisoi scouttaamisen perusasiat lyhyillä videopätkillä. Valmentajan taktiikkoppaasta voi kerrata ja opiskella aiheeseen liittyviä teemoja kuten kellonkäyttöä, 2-minuutin pelaamista, yleisiä ottelustrategiaan liittyviä tekijöitä. Oppaassa esitellään eri hyökkäämiseen, puolustamiseen sekä erikoispelaamiseen taktiikkaan liittyviä osatekijöitä. Coach Ken Meyerin ajatukset ovat oppaan viimeisenä lukuna. Lisäksi kurssilta löytyy itsekouluttautumiseen liittyvää lisämateriaalia.

Näiden osuuksien jälkeen todennat kurssimateriaaleihin perustuvilla kokeilla osaamistasi ja ymmärrystä kurssin sisällöistä. Koe tulee suorittaa hyväksytysti läpi, jonka jälkeen täyttämällä kurssipalautteen saat scouting -kurssin hyväksytyn suorituksen.

Verkkokurssi suoritetaan itsenäisesti ja itseohjautuvasti kokonaissuoritusajan puitteissa, joka alustalle kirjautumisesta lähtien 6 kuukautta. Kurssi on osa 2-tason valmennuskoulutusta ja suositeltavaa on, että 1. taso olisi suoritettu. Pilottikurssille halutaan kuitenkin paljon käyttäjiä ja se on avoin kaikille valmennuksesta kiinnostuneille.

Hinta: 40€ ja se maksetaan ilmoittautuessa. Tämän jälkeen vastausviestissä on ohjeet kuinka kurssille kirjaudutaan.

Ilmoittautuminen  Kurssille voi kirjautua milloin vain.

Onnea eScouting-verkkokurssin suorittamiseen.


Tiedustelut:

Heikki Halttunen                                     Miia Liukkonen
Koulutuspäällikkö                                   Koulutusvaliokunnan pj
SAJL                                                       SAJL
heikki.halttunen(at)sajl.fi                         miia.liukkonen(at)sajl.fi