Haluatko tulla seuraamaan NFL-pelaajien vierailua Suomessa?

16.2.2017


DeAngelo Williamsin hymyilyä voi nähdä livenä ensi keskiviikosta alkaen.
Kuva: Pittsburgh Steelers / Karl Roser
DeAngelo Williamsin hymyilyä voi nähdä livenä ensi keskiviikosta alkaen. Kuva: Pittsburgh Steelers / Karl Roser
Atlanta Falconsin keskimmäinen hyökkäyksen linjamies Alex Mack pelasi helmikuun alussa Super Bowlissa ja valittiin runkosarjan päätteeksi NFL:n parhaimmaksi sentteriksi.
Kuva: AFWB
Atlanta Falconsin keskimmäinen hyökkäyksen linjamies Alex Mack pelasi helmikuun alussa Super Bowlissa ja valittiin runkosarjan päätteeksi NFL:n parhaimmaksi sentteriksi. Kuva: AFWB
Detroit Lionsin nopeajalkainen Johnson Bademosi pelaa sekä takakentällä että erikoisjoukkueissa. Keskiviikkona Bademosilta voi käydä hakemassa nimmarin. Lauantaina ja sunnuntaina voi puolestaan nähdä, miten Bademosin jalka liikkuu harjoituksissa.
Kuva: AFWB
Detroit Lionsin nopeajalkainen Johnson Bademosi pelaa sekä takakentällä että erikoisjoukkueissa. Keskiviikkona Bademosilta voi käydä hakemassa nimmarin. Lauantaina ja sunnuntaina voi puolestaan nähdä, miten Bademosin jalka liikkuu harjoituksissa. Kuva: AFWB
jenkkifutis.fi -Snapchatiin ilmestyy runsaasti materiaalia NFL-pelaajien Suomen vierailun aikana.
jenkkifutis.fi -Snapchatiin ilmestyy runsaasti materiaalia NFL-pelaajien Suomen vierailun aikana.

Marshawn Lynch joutuu perumaan tulonsa Suomeen, Roosevelt Nix täydentää AFWB:n kokoonpanon

Keskiviikkona 22. helmikuuta Suomeen saapuu yhteensä 12 NFL-pelaajaa, kun hyväntekeväisyysjärjestö American Football Without Barriers tekee vuotuisen kansainvälisen leirinsä – tänä vuonna Suomeen. Pelaajien joukossa on muun muassa tuore Super Bowl –voittaja Barkevious Mingo sekä NFL-kauden ykköstähdistöön valittu hyökkäyksen linjamies Alex Mack.

Myös valitettava peruuntumisuutinen saatiin kuulla torstaina. Uransa jo lopettanut, kulttimaineeseen noussut ex-keskushyökkääjä Marshawn Lynch joutuu perumaan osallistumisensa eikä Beastmode-lempinimellä tunnettua Lynchiä näin ollen Suomessa nähdä.

Uutena vahvistuksena AFWB:n ryhmässä nähdään Pittsburgh Steelersin keskushyökkääjä Roosevelt Nix. Muun muassa Le´Veon Bellille ja Suomeen saapuvalle DeAngelo Williamsille NFL-kentillä tilaa raivaava Nix vahvistaa AFWB:n keskushyökkääjäosastoa.

 

Tervetuloa seuraamaan harjoituksia!

Viikon mittainen Suomen vierailu sujuu AFWB:n osalta varsin kiireisissä merkeissä. Neljän suurharjoituksen ja valmennusklinikan lisäksi NFL-pelaajat käyvät seuraamassa hiihdon MM-kisoja ja jääkiekkoa, tutustumassa suomalaiseen peruskouluun ja eduskuntaan ja moneen nähtävyyteen niin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa kuin Tampereella.

 

Keskiviikkona NFL-pelaajia voi tulla tapaamaan nimikirjoitustilaisuuteen O´Leary´s Bakersissa (Mannerheimintie 12, Helsinki) kello 19.30 – 20.00.

 

Myös harjoituksissa pelaajia voi tulla katsomaan sekä Tampereelle että Vantaalle:

 

Lauantai 25. helmikuuta kello 12.00 – 14.00: leiriharjoitus, miehet. Pirkkahalli (Ilmailunkatu 20, Tampere)

Harjoitusten jälkeen ns. Meet & Greet, jonka aikana pelaajia voi käydä tapaamassa myös kentällä. Harjoituksien aikana kentälle meno on kielletty.

Lauantaina Iltapäivällä AFWB:n väki pitää myös miesten ja naisten maajoukkueille harjoitukset, mutta nuo harjoitukset pidetään suljettujen ovien takana.

Sunnuntai 26. helmikuuta kello 12.00 – 14.00: leiriharjoitus, naiset. Myyrmäkihalli (Raappavuorentie 10, Vantaa)

Harjoitusten jälkeen ns. Meet & Greet, jonka aikana pelaajia voi käydä tapaamassa myös kentällä. Harjoituksien aikana kentälle meno on kielletty.

Sunnuntai 26. helmikuuta kello 15.30 – 17.30: leiriharjoitus, nuoret ja lapset. Myyrmäkihalli (Raappavuorentie 10, Vantaa)

Harjoitusten jälkeen ns. Meet & Greet, jonka aikana pelaajia voi käydä tapaamassa myös kentällä. Harjoituksien aikana kentälle meno on kielletty.

 

Sekä miesten että naisten harjoituksiin voi vielä ilmoittautua. Ilmoittautuminen on auki maanantaihin asti. Tampereen harjoitukseen (la 25.02. kello 12.00 – 14.00) voivat ilmoittautua myös 15–18 -vuotiaat juniorit:

Ilmoittaudu MIESTEN harjoituksiin - myös 15–18 -vuotiaat juniorit voivat ilmoittautua (Pirkkahalli, Tampere lauantai 25.02. kello 12.00 – 14.00)

Ilmoittaudu NAISTEN harjoituksiin (Myyrmäkihalli, Vantaa sunnuntai 26.02. kello 12.00 – 14.00)

 

AFWB:n vierailua voit seurata sosiaalisessa mediassa kuvien ja videoiden muodossa:

Facebook: Amerikkalainen jalkapallo

Instagram: jenkkifutis.fi

Snapchat: jenkkifutis.fi