Jaguaareihin kaksi brittiä ja Leo Toiminen

6.3.2017


Sheldon Cambellilla ja Isaak Marshallilla kokemusta Iso-Britannian yliopistosarjasta

Kesäkuussa alkavaan I-divisioonaan valmistautuva Jyväskylän Jaguaarit vahvistaa kokoonpanoaan kolmella monipuolisella pelaajalla. Helsinki Roostersissa Suomen mestaruuden vuonna 2011 voittanut Leo Toiminen vahvistaa ensisijaisesti Jaguaarien hyökkäystä. Puolustuksen liittyy puolestaan brittiläinen takamies Sheldon Campbell. Yleispelaaja Isaak Marshall tulee Campbellin tapaan Iso-Britanniasta ja pystyy pelaamaan sekä hyökkäyksessä, puolustuksessa että erikoisjoukkueissa.

Marshall on pelannut aiemmin kotimaassaan Bangorin yliopistossa sekä opiskelijamaajoukkueessa. Nopeajalkainen britti pystyy pelaamaan laita- ja keskushyökkääjänä, tukimiehenä ja kulmapuolustajana sekä palauttajana.

Cambell puolestaan on pelannut Iso-Britanniassa Leeds Becket Universityssä.

– Toissa kaudella Marko Havu ja AJ McCrea muodostivat meillä hyvän safety-kaksikon, kertoo Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal. – Viime kaudella takakentällä oli Havun kokoinen aukko. Odotamme, että Cambellin hankkiminen paikkaa sen tontin.

Aiemmin puolustajaksi profiloitunut Leo Toiminen tulee Sammaleen mukaan asettumaan Jyväskylässä sisemmäksi laitahyökkääjäksi.

– Leo on laitahyökkääjäksi röyhkeä pelaaja. Hän on pelannut aikaisemmin paljon puolustuksen puolella ja linjassakin. Blokit osuu, eikä pallontavoittelutilanteissa paljoa anteeksi pyydellä.

Vuosi sitten I-divisioonassa neljänneksi sijoittunut Jaguaarit on tehnyt sopimuksen neljän brittipelaajan kanssa. Jo aiemmin joukkueeseen kiinnitettiin tukimies Jack Rice ja hyökkäyksen linjamies Anthony Black. Yhdysvaltalaisista pelaajista joukkue ei ole toistaiseksi tiedottanut.

 

Katso myös:

I-divisioonan otteluohjelma

I-divisioonan helmikuun kokoonpanot, osa III: Jaguaarit