Indiansin pelinrakentajaksi Myles Gates

3.4.2017


Vuonna 2015 Myles Gates johdatti SBB Vukovin finaaliin niin Serbian sarjassa kuin "Mestareiden liigassakin".
Vuonna 2015 Myles Gates johdatti SBB Vukovin finaaliin niin Serbian sarjassa kuin "Mestareiden liigassakin".

Yhdysvaltalaisella tilillään muun muassa Champions Leaguen finaaliottelu

I-divisioonaan valmistautuva Kouvola Indians on solminut sopimuksen yhdysvaltalaisen pelinrakentajan Myles Gatesin, 26, kanssa. Gates (191 cm/90 kg) on pelannut Euroopassa aiemmin serbialaisessa SBB Vukovissa, jonka hän johdatti 2015 sekä Serbian että IFAF European Champions Leaguen loppuotteluihin.

– Hyvä nopeissa kuvioissa, lisäksi minulla on vahva käsi, kuvailee Gates itseään Indiansin tiedotteessa. – Yhtenä isona vahvuutena pidän kykyäni lukea puolustusta oikein ja löytää sieltä heikot kohdat. Minut on vaikea saada maahan aloituslinjan takana liikkuvuuteni takia.

Liikkuvuus on Gatesin vahvuus myös aloituslinjan jälkeen. Muun muassa Champions Leaguen loppuottelussa Carlstad Crusadersia vastaan vuonna 2015 Gates juoksi 140 jaardia ja viimeisteli kolme touchdownia. Juoksuvoimaan uskoo myös Indiansin päävalmentaja Mika Lindholm:

– lkka Jämsän ja Ville Lindstenin kanssa Gates tuo meidän hyökkäykseen kolmannen juoksu-uhkan.

Pelinrakentamisen lisäksi Gates tulee toimimaan Indiansissa myös hyökkäyksen koordinaattorina. Indiansin pyrki saamaan Gatesin Suomeen jo maaliskuussa, mutta tuoreimman tiedon mukaan pelinrakentaja-koordinaattori saapuu Kouvolaan vasta toukokuun lopulla. I-divisioona käynnistyy kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

 

Katso myös:

Indiansin uutinen Gatesin sopimuksesta

Myles Gatesin highlight-video

 

I-divisioonan otteluohjelma