William Lahti palaa pelikentille Jaguaareissa

1.6.2017


William Lahti.
William Lahti.

I-divisioona käynnistyy sunnuntaina

Jyväskylän Jaguaarit julkisti toukokuun lopulla kiihtyvällä tahdilla uusia pelaajasopimuksia I-divisioonajoukkueeseensa. Tuoreimpina allekirjoituksina jyväskyläläiset julkaisivat William Lahden ja Juha Rapolan nimet.

Edellisen kerran Lahti on nähty tositoimissa kaudella 2014, jolloin hän pelasi Turku Trojansissa. Samaisena vuonna hänet valittiin myös Suomea Itävallan EM-kisoissa edustaneeseen miesten maajoukkueeseen. Yhteensä Lahti on kirjauttanut neljällä Vaahteraliiga-kaudellaan 78 kiinniottoa, 845 jaardia ja 6 touchdownia.

Lahden lisäksi Jaguaareihin liittyy kesätyökuvionsa selville saanut Juha Rapola, joka on kahdella edellisellä kaudella pelannut keskisuomalaisten riveissä yhteensä kuusi ottelua. Noissa otteluissa hänelle kirjattiin 508 jaardia sekä kuusi touchdownia. Rapolaa ei kuitenkaan nähdä vielä avausottelussa Indiansia vastaan.

– William on joukkueen älykkäin ja varmakätisin kuvanjuoksija, kertoo Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal. – Rapola on puolestaaan vaarallisimmillaan pallon saatuaan. Jaloista löytyy nopeutta ja selkärangasta poikkeuksellisen hyvä harhautusvaihde. Pojat eivät esiinny tämän kauden kaikissa otteluissa työesteidensä vuoksi.

I-divisioona käynnistyy sunnuntaina. Brahen kentällä, Helsingissä kohtaavat tuolloin Helsinki Wolverines ja Kuopio Steelers. Jyväskylässä yhteen iskevät Jaguaarit ja Kouvola Indians. Sarjanousija Helsinki East City Giants aloittaa kautensa vasta 11. kesäkuuta.

Katso myös:

Jaguaari-uutinen Lahden ja Rapolan sopimuksista

 

I-divisioonan avauskierros:

1. viikko 04.06.
04.06.kello 14.00 Brahen kenttä, Helsinki
 Wolverines  -  Steelers  
04.06.kello 17.00 Viitaniemen liikuntapuisto, Jyväskylä
 Jaguaarit  -  Indians

 

Koko otteluohjelma

I-divisioonan kausiennakko