Wolverinesille vahvistusta niin hyökkäykseen kuin puolustukseenkin

19.7.2017


Natal Melero takakentälle ja Indiansista siirtyvä Chris Green laitahyökkääjäksi

I-divisioonan runkosarjan voitosta taisteleva Helsinki Wolverines on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla läpi kuluvan viikon. Kauden ensimmäisen tappionsa sunnuntaina Kuopio Steelersille (69–27) kärsinyt helsinkiläisjoukkue hankki ensin brittiläisen takamiehen Natal Meleron puolustukseensa ja keskiviikkona Wolverines ilmoitti tehneensä sopimuksen laitahyökkääjä Chris Greenin kanssa. Green siirtyy Wolverinesiin Kouvola Indiansista.

– Minulle tarjottiin mahdollisuutta siirtyä Wolverinesiin ja olen todella valmis auttamaan joukkueen kohti Spagettimaljaa ja ykkösdivarin mestaruutta, kommentoi Green siirtoaan Wolverinesin uutisessa.

Indiansin paidassa Greenille tilastoitiin viidessä ottelussa 23 kiinniottoa, joilla hän eteni 326 jaardia ja teki yhden touchdownin. Indiansin kauden 47 onnistuneesta heitosta siis lähes puolet on päätynyt Greenin käsiin, mutta nyt Green jakaa kiinniottovastuuta muun muassa Marcus Siiskosen, Niko Kantosen, Cedric Johnsonin ja Vincent Pervisin kanssa. Nähtäväksi jää, peluuttaako Wolverines ensisijaisesti nopeaa Greeniä puolustuksessa, jota vastaan Steelers heitti sunnuntaina yli 450 jaardia.

Puolustuksen takakentälle Wolverines ainakin ryhmittää takamies-palauttaja Natal Meleron, jolla on allaan kausi Ruotsin pääsarjassa Tyresö Royal Crownsissa Otso Flinkmanin joukkuekaverina. Pelaamassaan viidessä ottelussa Super Serienissä Melero teki viisi touchdownia, ja pystyy siis erikoisjoukkueiden ja puolustamisen lisäksi pelaamaan myös hyökkäyksessä.

– Natal vaikuttaa hyvin urheilulliselta, kommentoi Wolverinsin päävalmentaja Robert Johnson joukkueensa uutisessa. – Erityisesti hän tuo syvyyttä puolustuksen takakentälle ja erikoistilanteisiin. Hyvät otteet laitahyökkääjänä Ruotsin liigassa vakuuttivat, mutta eniten kiinnostuin hänen takapuolustajan taidoistaan, jotka ovat hioutuneet Englannin yliopistosarjassa. Erinomaiset kädet ja urheilullisuus ovat mainio yhdistelmä. Lisäksi hän pelaa kovaa ja on todella hanakka pallojen perään.

Melero pelaa ensimmäisen ottelunsa maanantaina, kun Wolverines kohtaa kotikentällään Indiansin. Green joutuu karenssin vuoksi olemaan yhden ottelun sivussa, joten Greenin ensimmäisen ottelu Ahma-joukoissa ajoittuu elokuun alkuun.

 

Lue myös:

Wolverinesin uutinen Meleron sopimuksesta

Wolverinesin uutinen Greenin sopimuksesta

 

7. peliviikko:

22.07.kello 18.00 Pieksämäen Keskuskenttä
 Jaguaarit  -  East City Giants  
24.07.kello 19.00 Brahen kenttä, Helsinki
 Wolverines  -  Indians

 

JoukkueOttelutVoitotHäviötTehdytPäästetytMaalisuhdePisteet
Wolverines5412661291378
Steelers5412491091408
East City Giants422107170-634
Jaguaarit523119156-374
Indians50533210-1770