U15 kehitysjoukkueen toiminta käynnistyi Hämeenlinnassa

6.8.2017


Leirille keskityttiin sekä yksikötekniikoihin että 11 vs 11 -pelaamiseen.
Leirille keskityttiin sekä yksikötekniikoihin että 11 vs 11 -pelaamiseen.
Päävalmentaja Seppo Evwaraye pitämässä puhuttelua pelaajille.
Päävalmentaja Seppo Evwaraye pitämässä puhuttelua pelaajille.

Jenkkifutis vahvasti mukana KaupunkiJamboreessa

Parin vuoden tauon jälkeen U15-ikäryhmän maajoukkuetoiminta käynnistyi vauhdikkaasti kehitysjoukkueen neljän päivän leirillä KaupunkiJamboree-tapahtuman yhteydessä  30.7.–2.8.2017. Avoin kutsuleiri houkutteli 75 pelaajaa mukaan.

Leirillä oli viidet harjoitukset Pullerin ja Kaurialan nurmikentillä sekä viimeisenä leiripäivänä scrimmage-ottelu Blue vs White.

Kehitysjoukkueen manageri Henri Kurki:

– Leiristä jäi erittäin hyvät tunnelmat. Leiritys oli kaikin puolin onnistunut ja vastasi tarkoitustaan. Pelaajia viihtyivät ja jalkapallotaidoissa edistyttiin. 12 tunnin harjoittelusta puolet käytettiin pelipaikkaharjoitteluun ja puolet 11 vs 11 -pelaamiseen. Leiriläiset yöpyivät luokkahuoneissa pelipaikoittain ja kouluruokailut pitivät nälän loitolla. Hämeenlinna Huskies lainasi harjoituksia varten apuvälineitään.

KaupunkiJamboreen tapahtumiin osallistuminen jäi vähemmälle, kun jenkkifutareiden tiiviissä päiväohjelmassa oli lisäksi luokkahuonesessioita. Osa leiriläisistä kävi katsastamassa artisti Ellinooran Hämeenlinnan torilla tapahtuman avauksessa. Kaupunkijamboree on osa Hämeenlinnan lasten ja nuorten juhlavuotta ja Suomi 100 -juhlintoja.

 

Leirin tunnelmia Ylen Hämeen Uutisissa 31.7.2017 (3:44 kohdalta)

 

 

Ikäryhmän seuraava leiritys on la-su 23.–24.9. Helsingin Velodromilla.