Vaahteraliiga

Helsinki Roosters
Helsinki Roosters
Wasa Wa1ld Royals
Wasa Royals
Hämeenlinna Huskies
Hämeenlinna Huskies
Porvoo Butchers
Porvoo Butchers
Tampere Saints
Tampere Saints
Kuopio Steelers
Seinäjoki Crocodiles
Seinäjoki Crocodiles

Seitsemän joukkuetta, 45 ottelua, yksi mestari

Vaahteraliiga-kauden 2018 suurin kysymys kuuluu: Jatkuuko Helsinki Roostersin voittoputki seitsemänteen peräkkäiseen mestaruuteen vai löytyykö Vaahteraliiga-viheriöille uusi hallitsija?

Roostersin lisäksi menestykseen tähtäävät viimekauden mitalistit eli Wasa Royals ja Hämeenlinna Huskies sekä Porvoo Butchers, Tampere Saints, Kuopio Steelers ja Seinäjoki Crocodiles. I-divisioonan voittanut Steelers palauttaa Savon takaisin Vaahteraliiga-kartalle ja vastaavasti perinteikäs Turku Trojans hakee vauhtia alemmista divisioonista.

Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen runkosarjan, eli kohtaavat toisensa kerran koti- ja kerran vieraskentällä. Runkosarjan ottelut tullaan muutamaa poikkeusta pelaamaan torstaisin, lauantaisin ja maanantaisin. Arkipäivän ottelut käynnistyvät kello 18.30 ja lauantain pelit 15.30. Suunnitelmissa olevat sunnuntaipelit käynnistyvät lauantaiseen tapaan 15.30. Lopullinen otteluohjelma julkaistaan helmikuussa.

Toukokuussa alkavan runkosarjan jälkeen neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta jatkaa pelejään pudotuspeleissä. Tuolloin runkosarjan voittaja kohtaa neljänneksi sijoittuneen joukkueen ja toiseksi sijoittunut saa vastaansa runkosarjan kolmosen. Välierien voittajat etenevät finaaliin eli syyskuussa Vaahteramalja XXXIX:een.

 

Kaikki pelit Ruudussa - katso missä vain!

Jenkkifutis on aina parasta paikan päällä, jossa tunnelma välittyy aidoimmillaan ja kaikki pelin yksityiskohdat ovat nähtävissä. Toiseksi parasta Vaahteraliiga on TV-ruudulla, ja siihen tarjolla on paras mahdollinen väline: Ruutu näyttää kaikki Vaahteraliiga-ottelut suorina lähetyksinä, ja tuon jälkeen ne on katsottavissa verkkopalvelussa myös jälkikäteen. Siis jokainen touchdown ja jokainen taklaus.

Ruudun lähetykset käynnistyvät puoli tuntia ennen varsinaisten otteluiden alkua eli torstaisin ja maanantaisin kannattaa vastaanotin avata kello 18 ja lauantaisin kello 15.

Lisätietoa Vaahteraliigasta löydät Vaahteraliigan sivuilta eli osoitteesta www.vaahteraliiga.fi.

Lisätietoa:

Sarjapäällikkö Roope Noronen


Matkapuhelin: 040-732 1469
Email: roope.noronen(ät)sajl.fi