Osta Lisenssi

Näin saat lisenssin

Tärkeää: Lue ohjeet kokonaisuudessaan ennen kuin aloitat lisenssin hankinnan. Seuraa ohjeita ja toimi niiden mukaisesti.

Mikäli olet kauden aikana vaihtamassa lisenssisi toiseen (esim. valmentaja - pelaaja), käytä lisenssin KOROTUSAUTOMAATTIA.

Lisenssinhaltijoita ovat vain ne pelaajat, joiden lisenssin hankinnassa on noudatettu ohjeita ja lisenssi on rekisteröitynyt.
Pelkkä rahasumman maksaminen liiton tilille ei riitä tekemään pelaajasta pelikelpoista!

 1. Tutustu lisenssivakuutuksen tuoteselosteeseen. Tuoteselosteesta löytyvät myös eri lisenssiluokat. Sen lukemista varten tarvitset Adobe Acrobat Reader- ohjelman.
   
 2. Rekisteröi ja lunasta lisenssi lisenssin verkko-ostossa
   
 3. Henkilötiedot:
  Toimi ohjeiden mukaan ja täytä vaaditut kohdat lomakkeessa jotta saat sportti-ID:si sekä salasanan sähköpostiisi, näiden avulla pääset muokkaamaan tietojasi tarvittaessa (HUOM! Henkilötunnuksen syöttäminen on suositeltavaa, näin saat saman sportti-ID:n säilymään vuodesta toiseen). Sportti-ID ja salasana lähetetään VAIN ensimmäisen kerran lisenssiä hankittaessa.

 4. Lisenssitiedot: HINNAT JA TUOTESELOSTE. Vakuutuksettomien lisenssien hinnat.

 5. Tarkista henkilötietosi ja valitse klikkaamalla oikea lisenssi. Järjestelmä antaa automaattisesti vain pelaajan iän ja sukupuolen mukaan sopivat lisenssit valittavaksi.
  Nuorten pelaajien maksu määräytyy syntymävuoden, ei pelattavan sarjatason mukaan.
   
 6. Mikäli 12-vuotta ja sitä nuoremmalla harrastajalla on minkä tahansa urheilulajin lisenssi maksettuna EI pelaajalle tarvitse erikseen maksaa kilpailulisenssiä amerikkalaisessa jalkapallossa tai lippupallossa. Lisenssi on kuitenkin noudettava järjestelmästä normaalisti (valitse 0-lisenssi).
   
 7. Hyväksyminen:
  Tarkista ja hyväksy lisenssitietosi. Mikäli ostat lisenssin yhteydessä Sporttiturva-vakuutuksen, tutustu vakuutuksen tuoteselosteeseen sekä vakuutuksen ehtoihin ja ehtoliitteeseen.
  VAHINGON SATTUESSA OTA YHTEYTTÄ OP VAKUUTUKSEEN!
   
 8. Maksaminen:
  Lopuksi voit tulostaa itsellesi lisenssisi tiedot sekä maksulomakkeen. Jokaista pelaajaa varten tulee olla erillinen oma lisenssikirjaus ja viitenumero. Lisenssejä ei voi maksaa kootusti vaan jokainen lisenssi tulee maksaa erikseen. Tietosi ovat tallentuneet kun pääset laskukohtaan.
   
 9. Tämän jälkeen voit maksaa lisenssin haluamallasi tavalla. Muista aina käyttää viitenumeroa sekä oikeaa rahasummaa maksaessasi lisenssiä!
   
 10. Vapautus lisenssivakuutuksesta:
  Saadaksesi vapautuksen lisenssivakuutuksesta sinun tulee täyttää amerikkalaisessa jalkapallossa sattuvat vahingot (tarkista vakuutuskirjastasi!) kattavan vakuutuksesi vakuutustunnus sekä vakuutusyhtiö niille varattuihin kohtiin (vakuutustodistuksia ei enää lähetetä liittoon!).
   
 11. Lisenssin voimaantulo:
  Lisenssi on voimassa vasta kun se on maksettu näiden ohjeiden mukaisesti.
   
 12. Hyvä tietää:
  1. Unohdin ottaa vakuutuksen:
   Korota lisenssisi vakuutukselliseksi käyttäen korotusautomaattia.
  2. Käsittelymaksu:
   Vakuutuksettomaan lisenssiin lisätään 5 euron käsittelymaksu. Järjestelmä lisää sen laskuun automaattisesti, kun olet rekisteröinyt tietosi vakuutuksettomana. Mikäli jostain syystä maksat pelkän lisenssin osuuden tai muuten väärän summan, voi samalla viitteellä maksaa puuttuvan summan. Tuoteselosteesta voi aina tarkistaa, mikä oman lisenssin oikea summa on. Ilmoita liiton toimistoon mikäli olet joutunut täydentämään lisenssimaksua, tai huomaat maksaneesi liikaa!
  3. Unohdin käyttää viitenumeroa:
   Ilman viitenumeroa maksettu lisenssi ei ole voimassa! Jos kuitenkin huomaat, että unohdit käyttää viitenumeroa, ota yhteys välittömästi liiton toimistoon. Lisenssi on voimassa vasta, kun asia on saatu korjatuksi ja liitosta on ilmoitettu siitä, että lisenssi on voimassa.
  4. Maksoin väärän summan: Ota yhteys liiton toimistoon asian korjaamiseksi!
  5. TAPATURMAN SATTUESSA OTA YHTEYTTÄ OP VAKUUTUKSEEN!
    
 13. OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppanit
  Hoitolaitoskumppaneiden kautta saat lisenssivakuutuksen haltijana laadukkaasti ja nopeasti asiantuntevan palvelun tapaturmien hoidossa.
   
 14. Kysymyksiisi lisensseistä vastaa liiton toimisto: office(at)sajl.fi / 045-156 5905.