Helsinki Roosters Women

21.8.2019


Helsinki Roosters Women järjestäytyy uudelleen, ja hakee kaudelle 2019-2020 päävalmentajaa ja pelipaikkakohtaisia apuvalmentajia. Hakuun avataan lisäksi joukkueenjohtajan tehtävä.

Helsinki Roosters Women hakee päävalmentajaa ja apuvalmentajia

Helsinki Roosters Women järjestäytyy uudelleen, ja hakee kaudelle 2019-2020 päävalmentajaa ja pelipaikkakohtaisia apuvalmentajia. Hakuun avataan lisäksi joukkueenjohtajan tehtävä.

-                                                         

Päävalmentaja

Päävalmentajana vastaat naisten joukkueen valmennuksen strategisesta suunnittelusta ja varmistat, että ympärilläsi on toimiva joukko muuta valmentajistoa. Tehtävässäsi määrität Roosters Womenin toiminnan suuntaviivat ja viet ne käytäntöön muiden valmentajien kanssa. Olet proaktiivisesti yhteydessä seurahallitukseen, lajiliittoon ja pelaajiin: koordinoit valmentajia, pelaajia ja taustajoukkoja ja pidät huolta, että joukkuetta luotsataan Roosters-arvojen mukaisesti jokainen päivä.

Toivomme sinulta kokemusta liiga- tai I-divaritasoisesta valmennuksesta, pitkäaikaista sitoutumista tehtävään, organisointikykyä sekä vahvaa näkemystä Roosters Womenin ja naisurheilun tulevaisuudesta.

Tehtävässäsi raportoit seurahallitukselle.

Apuvalmentaja

Toimiva valmennustiimi on tärkein osa menestystämme. Tehtävänäsi on valmentaa Roosters Womenin pelaajia pelipaikkakohtaisissa harjoitteissa ja varmistaa, että pelaajamme kasvavat ja kehittyvät valmennuksessasi haastamalla ja tuomalla valmennukseen oman pikantin lisän omaa reipasta valmennustyyliäsi. Teet yhteistyötä muiden valmentajien kanssa varmistaen harjoitteiden nivoutumisen osaksi valmennuksen toimintasuunnitelmaa. Pidät huolen siitä, että pelaajillamme on tarvittava tietotaito menestyksekkääseen ja turvalliseen pelaamiseen.

Tehtävässäsi raportoit päävalmentajalle.

Joukkueenjohtaja

Joukkueenjohtajana tehtäväsi on pitää huolta joukkueen back office -toiminnasta: varmistat, että pelaajilla ja valmentajistolla on kaikki tarvittava suoriutuakseen työstään kunnialla. Olet yhteydessä liittoon ja muihin sarjassa pelaaviin joukkueisiin, hoidat tarvittavat paperityöt: toimit siis päävalmentajan oikeana kätenä hallinnollisissa asioissa. Hoidat joukkueen sisäistä viestintää ja jalkautat seurahallituksen tuomat viestit joukkueen keskuuteen. Pelitapahtumien käytännön järjestelyt ja henkilöstön koordinointi kuuluvat niin ikään työtehtäviisi.

Tehtävässäsi raportoit seurahallitukselle sekä päävalmentajalle.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen:

women@helsinkiroosters.com

ti 27.8.2019 klo 16.00 mennessä. Mainitse otsikossa hakemasi tehtävä. Muista valmentajatehtävää hakiessasi kertoa omasta valmennustaustastasi.

Rekrytoinnista vastaa Helsinki Roostersin hallitus. Lisätietoja tehtävistä antaa puheenjohtaja Jenni Hakala (+358 41 434 3800).