Valmentajaksi TAFTiin!

21.10.2019

Oletko sinä etsimämme valmentaja?

Vantaan TAFTin Miesten edustusjoukkue hakee kokeneita, nuorten aikuisten kanssa hyvin toimeen tulevia ja amerikkalaisen jalkapallon monipuolisesti hallitsevia valmentajia vahvistamaan valmennustiimiään. Joukkue harjoittelee ja pelaa menestyäkseen, ja osoittaa tiivistä yhteishenkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kauden 2019 aikana II-divisioonassa pelannut jengi oli jokaisessa ottelussaan loppuun asti mukana taistelemassa voitosta kun palloa liikutettiin niin juosten kuin heittäenkin eteenpäin. Tiukan puolustuspelaamisen turvin numerot taululla pysyivät siedettävinä kaikissa otteluissamme. Kaiken kaikkiaan joukkueen kehitys on ollut kovaa, ja nyt tämä tavoitteellinen joukkue odottaakin pikaista yhteydenottoasi!

Tehtävästä saat lisätietoa sähköpostitse päävalmentaja Sebu Järviseltä sebu.jarvinen(at)elisanet.fi.                         

Nuorten ja innokkaiden jenkkifutaajiemme joukkueisiin haetaan valmentajia, jotka ovat kiinnostuneita amerikkalaisesta jalkapallosta ja nuorten, 8-17 -vuotiaiden, kanssa toimimisesta. Olitpa kokenut valmentaja tai vasta aloittelemassa uraasi, ota rohkeasti yhteyttä ja pääset kasvamaan oman joukkueesi mukana. Tuemme valmentajiemme uraa heitä kouluttamalla ja kokeneen valmennustiimin tiiviillä yhteistyöllä.

Kiinnostuitko? Ota viipymättä yhteyttä Timo Jaakkolaan timojaakkola305(at)gmail.com tai puh. 050 4127 672.

 

TAFT on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea yhdenvertaisen urheilun edistämiseen sekä naisten joukkueen perustamiseen. Jotta amerikkalaisen jalkapallon aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja lajiin tutustuminen onnistuisi matalalla kynnyksellä, perustamme lippupallojoukkueet sekä nuorille että naisille. Oletko sinä valmentaja, jota uuden aloittaminen ja toiminnan vakiinnuttaminen kiehtoo? Tule mukaan ja pääset vaikuttamaan alusta alkaen joukkueesi toimintaan ja tavoitteisiin!

Otathan pikaisesti yhteyttä Timo Jaakkolaan timojaakkola305(at)gmail.com tai puh. 050 4127 672.