#rutaftenough

21.10.2019

Uudet pelaajat - tervetuloa Vantaan TAFTiin!

Kaikkiin joukkueisiimme ovat uudet pelaajat tervetulleita! Lippupallon parissa voivat tytöt ja pojat aloittaa jo 7-8 -vuotiaina, ja amerikkalaisen jalkapallon 9-10 -vuotiaina. Myös aikuiset voivat tulla lajin parin ns. late entry -pelaajina, jolloin aikaisemmasta urheilutaustasta on etua. Koska pelikausi jenkkifutiksessa ajoittuu touko-syyskuulle, on paras aika aloittaa juuri nyt syksyllä.

Joukkueiden rakentaminen sekä fysiikka- ja taitoharjoitukset tapahtuvat etupäässä talvikaudella, jotta kesän pelikauden koittaessa ollaan valmiina vastaamaan haasteisiin. Tule mukaan harjoituksiimme, tai ota yhteyttä <http://taft.fi/lomake.html?id=3>  pikimmiten!

Mitä tarjoamme?

                          TAFTin harjoitusajat ja -paikat ovat ensiluokkaiset: kesäaikaan harjoitukset ovat ulkona tekonurmikentillä Tikkurilassa, talviaikaan sisätiloissa Myyrmäkihallissa ja Tikkurilan urheilupuiston kuplahallissa. Valmentajamme muodostavat tiiviin valmennustiimin, joka tukee toisiaan ja joukkueitamme, ja mahdollistaa lajin parissa kehittymisen sekä oppimisen myös vähemmän kokeneille valmentajille. Harjoituspaikat, kokoukset ja muut tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyökykyiset ja tehokkaat vapaaehtoisemme tekevät työtä joukkueittemme hyväksi monin tavoin, ja mm. heitä on kiittäminen onnistuneista ottelutapahtumista, seuramme hyvästä taloudellisesta tilanteesta ja lukemattomista muista asioista.

                          Yhtenä tärkeimmistä asioista meillä motivoituneet pelaajat aina nuorimmista kokeneimpiin ansaitsevat parasta valmennusta kehittyäkseen niin urheilijoina kuin ihmisinä.

                          Tule sinäkin mukaan, TAFT Family odottaa sinua!     

                          #rutaftenough