AFAF jenkkifutisakatemia

22.10.2019


AFAF käynnistää jenkkifutisakatemian huippuvalmentajien johdolla. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa urheiluseurasta, -joukkueesta tai -lajista, kokemustasosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta.

AFAF käynnistää jenkkifutisakatemian huippuvalmentajien johdolla

Suomen amerikkalaisen jalkapallon valmennuskentillä puhaltavat uudet tuulet, kun American Football Academy of Finland (AFAF) aloittaa toimintansa lokakuun lopussa. Nimekkääseen valmennuskaartiin kuuluvat mm. Robert Johnson, Marko Vartiainen, Kari Titola, Jens Holmström ja Gregory Robinson. Mentaalivalmennuksesta vastaa Karri Kuuttila.

AFAF:n tavoitteena on toimia maanlaajuisesti ja laaja valmennusyhteistyö eri seurojen kanssa on yksi akatemian ydinajatuksista. AFAF tarjoaa seuroissa tapahtuvan valmennuksen rinnalle uudenlaisen konseptin, jonka tarkoitus on auttaa yksilöitä kehittymään huipputason urheilijoiksi.

American Football Academy of Finland ei ole urheiluseura eikä -joukkue. Sen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa urheiluseurasta, -joukkueesta tai -lajista, kokemustasosta, iästä (alaikäraja 13 vuotta) tai sukupuolesta riippumatta.

Akatemia tarjoaa jäsenilleen viikoittaisen lajiharjoittelun lisäksi mm. säännöllisiä harjoitusleirejä, juoksu- ja fysiikkavalmennusta, ravinto-ohjausta sekä säännöllistä testausta kehityksen seuraamiseksi. Ympärivuotinen, yksilöllinen harjoitusohjelma huomioi peli- ja harjoituskauden vaatimat erot treenaamisessa ja mahdollistaa optimaalisen kehittymisen urheilijana.

Lisätietoja:
www.afaf.fi