Uusi erotuomarivaliokunta nimitetty - erityiset kiitokset Juuso Hämäläiselle

17.11.2019

SAJL:n liittohallitus nimitti erotuomarivaliokunnan kaudelle 2020 kokouksessaan 17.11.2019. Uusi valiokunta aloittaa työnsä heti.

Uusi erotuomarivaliokunta nimitetty - erityiset kiitokset Juuso Hämäläiselle

 

Aluksi SAJL:n liittohallitus tahtoo kiittää väistyvää erotuomarivaliokuntaa kuluneesta kaudesta. Erityiskiitokset osoitetaan puheenjohtaja Juuso Hämäläiselle vuonna 2013 alkaneesta määrätietoisesta työstä suomalaisen erotuomaritoiminnan kehittämiseksi.

Liiton Hall Of Fame:n jäsen #1 sekä ensimmäisen hopeisen ansiomerkin kantaja Juuso Hämäläinen jäi tehtävästä omasta pyynnöstään sivuun tultuaan valituksi eurooppalaisen erotuomaritoiminnan johtotehtävään IFAF Europen Officiating Committeessa. Hämäläinen toimii komitean koulutusvastaavana jäsenenä, vastaten mm. IFAF Europen vuosittaisen erotuomariklinikan järjestämisestä.

 

SAJL:n erotuomarivaliokunta kaudelle 2020 on nimitetty ja sen työ alkaa välittömästi

 

SAJL:n liittohallitus nimitti erotuomarivaliokunnan kaudelle 2020 kokouksessaan 17.11.2019. Valiokuntaan kuuluvat säännöistä ja mekaniikasta vastaava jäsen sekä erotuomarijohtaja (Vaahteraliiga ja kansainväliset määräykset sekä erotuomariluokitukset) Kalle Kivimaa, koulutuksesta vastaava jäsen Jani Sipi, ottelutoiminnasta vastaava jäsen Joonas Seppelin, kehityksestä vastaava jäsen Veikko Lamminsalo sekä sidosryhmätoiminnasta vastaava jäsen ja valiokunnan sihteeri Juhani Bruun. Erotuomarivaliokunnan puheenjohtajana sekä liittohallituksen vastaavana jäsenenä toimii Alexandra Naumanen

Erotuomarivaliokunnalla on todella laaja tehtäväkenttä amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon saralla ja monia asioita edistetään yhdessä muiden valiokuntien kanssa. Uusilla valiokunnan jäsenillä on aluksi edessään työryhmän kokoaminen oman vastuualueensa toiminnan järjestämiseksi.

- Työryhmiin haetaan nyt paljon erilaista kokemusta ja näkemystä, niin erotuomaritoiminnasta kuin ryhmätyöstä ja urheilusta yleisemmin. Jokaisessa työryhmässä tarvitaan hyvin erilaista asiantuntemusta, joten toivon, että saamme mukaan paljon uusiakin toimijoita. Kun työt jaetaan pienempiin osiin, ja jokainen voi hakea itseään erityisesti kiinnostavia tehtäviä, pysyvät työmäärät kohtuullisina ja voimme samalla kehittää toimintamme laatua, kertoo Naumanen.

 

Lisätietoja valiokunnan työryhmistä ja avoimista tehtävistä saa kunkin työryhmän vetäjältä. 

Lisätietoa erotuomarivaliokunnan toiminnasta alexandra.naumanen@sajl.fi tai 0500 480161.