SAJL:n nuorten toiminnassa vetovastuun vaihto – Henri Kurki puheenjohtajaksi

30.11.2019

SAJL:n liittohallitus nimitti kaudelle 2020 uuden nuorisovaliokunnan, jossa keskeinen muutos on vetovastuussa. Nuorisovaliokunnan puheenjohtajaksi nimitettiin aiemmin jäsenenä toiminut Henri Kurki.

Valiokunnan jäseninä jatkavat liittohallituksen jäsen Ari Havulehto, toimiston edustajana koulutuspäällikkö Heikki Halttunen sekä nuorten sarjojen sarjapäälliköiden esimies ja sarjapäälliköiden edustaja Jarkko Ivalo.

Vetovastuu vaihdetaan konkreettisesti seuraavan toimialakokouksen yhteydessä Pajulahdessa 14.12., mutta käytännössä Kurki hoitaa alkavaa 2020-kauteen liittyviä asioita ja nuorten toiminnasta väistyvä Naumanen kauden 2019 asiat päätökseen.

Henri Kurki on toiminut jo vuosia erittäin aktiivisesti nuorten puolella, niin liiton järjestämissä U15-kehitysmaajoukkueen toiminnassa, Pop Warner Orlandon matkan vastuullisena järjestäjänä kuin Helsinki ECG:n nuorten joukkueiden valmennustehtävissä, joten toiminta on tuttua ja liikkeellelähtö mutkatonta.

- On erittäin mukava saada kokonaisvastuu Suomen jenkkifutiksen nuorisotoiminnan johtamisesta. Minulla on ideoita toiminnan kehittämisen suhteen ja tahdon kuulla nuorten, sekä seurojen ideoita ja ajatuksia. Aiemmin nuoret olivat jäseninä mukana valiokunnassa, mutta nyt on tarkoitus järjestää nuorille oma laajempi some-foorumi, jossa voi keskustella jefusta ja tuoda siten nuorisovaliokuntaan ”nuorten ääni”, kaavailee Kurki.

SAJL Nuorisovaliokunta on liiton nuorisotoiminnasta vastaava toimielin, joka johtaa, ohjaa, valvoo ja kehittää nuorten lajitoimintaa liiton strategian mukaisesti. Liittohallitus nimeää vuosittain nuorisovaliokunnan, johon kuuluvat liittohallituksen nimittämät jäsenet.

 

Liittohallituksessa nuorten toiminnasta vastaavat jäsenet: Henri Kurki ja Ari Havulehto.

SAJL Nuorisovaliokunta 2020:

puheenjohtaja Henri Kurki, henri.kurki(at)sajl.fi

jäsen Ari Havulehto, ari.havulehto(at)sajl.fi 

jäsen Heikki Halttunen, heikki.halttunen(at)sajl.fi

jäsen, sarjapäällikköjen edustaja Jarkko Ivalo, jarkko.ivalo(at)sajl.fi

 

Lisätietoja Henri Kurki, henri.kurki@sajl.fi tai Alexandra Naumanen, alexandra.naumanen@sajl.fi