Nordic Girls' Camp Suomessa maaliskuussa

21.12.2019


Neljäs yhteispohjoismainen tyttöjen leiri järjestetään pääkaupunkiseudulla 6.-8.3.20. Leiri on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille tytöille, aloittajista kokeneisiin lajiharrastajiin.

Leiri on avattu myyntiin SAJL:n tapahtumanhallintajärjestelmässä: https://tapahtumat.jenkkifutis.fi/tapahtumat/nordic-girls-camp-4-6-8.3.2020/

Lisätietoja leiristä on nuorten leiri-sivuilla: https://www.sajl.fi/sarjat/nuoret/leirit/nordic-girls-camp/camp-4-2020-finland/

Leirin hinta on 250€ sisältäen majoituksen ja ruokailut ohjelman mukaan. Matkat tapaamispaikkaan Helsingin hotelliin osallistujat hoitavat itse.

 

Nordic Girls' Camp on amerikkalaisen jalkapallon lajiliittojen yhteispohjoismainen hanke, jolla tarjotaan tytöille mahdollisuutta tutustua lajiin tyttöjen keskuudessa. Useissa maissa on yksittäisiä tyttöjä, jotka pelaavat poikien joukkueissa, mutta omia tyttöjen sarjoja on Euroopassa harvassa. Myös NGC-leirin henkilöstöstä valtaosa on naisia. Tällä osoitetaan tytöille esimerkkiä naistoimijoiden monipuolisista mahdollisuuksista lajissa. Nordic Girls' Campille myönnettiin vuosi sitten Suomen Opetus- ja Kulttuuriministeriön tunnustuspalkinto tasa-arvotyöstä urheilussa. Leirin vapaaehtoistoimijoihin otetaan kuitenkin mukaan myös miehiä.

Lisätietoja Nordic Girls' Campista: https://www.sajl.fi/sarjat/nuoret/leirit/nordic-girls-camp/