Indiansille uusi puolustuksen koordinaattori

4.11.2007


Jussi Kangas Indiansin puolustuksen koordinaattoriksi

Jussi Kangas Indiansin puolustuksen koordinaattoriksi

Ykkösdivisioonassa pelaava Kouvola Indians ja Jussi Kangas ovat solmineet 2+1 mallisen sopimuksen Indiansin edustusjoukkueen puolustuksen valmentamisesta. Sopimus astuu voimaan heti. Aiemmin Indians ilmoitti jo tehneensä päävalmentajasopimuksen Kari Ketosen kanssa.

Vahvan puolustustaustan omaava Kangas on peliuransa aikana edustanut mm. Helsinki Roostersia, Helsinki Wolverinesia ja Seinäjoki Crocodilesia Vaahteraliigassa. Maajoukkuekokemusta löytyy nuorten maajoukkueista vuosilta 1995-1997. Ketosen kanssa hänellä on yhteistä taustaa Roostersin ajalta.

Valmentajana Kangas on esiintynyt Roostersin puolustuksen koordinaattorina A-, B- ja C-nuorien kanssa vuosina 1999-2001, 2002 Wolverinesin puolustuksen linjavalmentajana Vaahteraliigassa ja 2006 Jaguaarien B-nuorten kanssa.

Kangas toimii Indiansissa puolustuksen koordinaattorina ja avustaa Indiansin
nuorisotyö hankkeissa Kouvolan talousalueella.

"Jussi saatiin neuvottelupöytään Kari Ketosen vinkistä," kiittelee Indiansin Mika Lindholm. "Kangas täydentää omalta osaltaan Indiansin pelillisen valmennuskuvion, jossa toimii päävalmentaja/hyökkäyksen koordinaattori ja puolustuksen koordinaattori. Uskomme, että tällä valmentajapaketilla olemme kilpailullisesti vahvoilla tulevaisuudessakin. Tätä tukee myös Indiansin pelaajien ikärakenne, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä." Lindholm toteaa.