Jayson Davis Trojansin pelinrakentajaksi

8.2.2008


Turun Trojans on tehnyt sopimuksen pelinrakentaja Jayson Davisin kanssa. Davis pelasi Rhode Islandin yliopistossa vuodet 2002-05. Hänellä on nimissään yliopiston juoksutouchdown-ennätys, 31. Turussa suunnitellaan Davisin käyttöä myös kulmapuolustajan tontilla. Maajoukkuekeskushyökkääjä Teemu Pietiäinen ja puolustuksen linjamies Kimmo erola ovat myös tehneet sopimukset turkulaisseuran kanssa.

Jayson Davis Trojansin pelinrakentajaksi

 

Turun Trojans on palkannut ensi kauden pelinrakentajakseen yhdysvaltalaisen Jayson Davisin. Liikkuvaksi pelinrakentajaksi luonnehdittu Davis pelasi Rhode Islandin yliopistossa vuodet 2002-05, ja pitää nimissään joukkueen juoksutouchdown-ennätystä. Hän juoksi yliopistouransa aikana yhteensä 31 maalia. Kaudella 2003 hän oli joukkueensa toiseksi paras etenijä 819 jaardillaan.  Turussa suunnitellaankin vikkeläjalkaisen Davisin käyttämistä myös kulmapuolustajana.

 

Davis on kotoisin Staten Islandilta, New Yorkista, kuten Trojansin toinenkin amerikkalaisvahvistus Johnell Wyatte. Miehet treenaavatkin jo kotimaassaan yhdessä.  

 

Davisin lisäksi Trojansin Vaahteraliigajoukkue vahvistuu kahdella kotimaisella pelaajalla. Sopimukset maajoukkuekeskushyökkääjä Teemu Pietiäisen sekä puolustuksen linjamiehen Kimmo Erolan kanssa on saatu kuntoon. Pietiäinen siirtyy länsirannikolle Etelä-Karjalan Rajaritareista, Erola Rauman Sea City Stormista.

 

Trojans käy vielä neuvotteluja kahden kotimaisen pelaajan kanssa, mutta muuten joukkue alkaa olla lopullisessa muodossaan.