Sonte Wong Roostersiin

11.2.2008Roosters on tehnyt pelaajasopimuksen Rauman Sea City Stormia (SCS) viime kaudella edustaneen tuulennopean amerikkalaisen Sonte Wongin kanssa. Wong tulee pelaamaan Roostersissa ensisijaisesti laitahyökkääjän ja potkupalauttajan paikoilla, mutta monipuolisena pelaajana voi tarvittaessa auttaa joukkuetta myös takapuolustajana.

Sonte Wong vahvistamaan Roostersia

Vaahteraliigassa pelaava Roosters on tehnyt pelaajasopimuksen Rauman Sea City Stormia viime kaudella edustaneen tuulennopean amerikkalaisen Sonte Wongin kanssa. Wong tulee pelaamaan Roostersissa ensisijaisesti laitahyökkääjän ja potkupalauttajan paikoilla, mutta monipuolisena pelaajana voi tarvittaessa auttaa joukkuetta myös takapuolustajana.

Hyökkäyksen koordinaattori Jens Holmströmin mukaan Wongin peliesitykset Vaahteraliigassa kaudella 2007 olivat erittäin vakuuttavia, lisäksi hän oli itse kiinnostunut Roostersissa pelaamisesta. 

"Syksyn mittan käydyt keskustelut sekä Wongin että SCS:n edustajien kanssa osoittivat hänen olevan myös luonteeltaan ja asenteeltaan sopiva pelaaja joukkueeseemme," Holmström toteaa. 

Wongin lisäksi Roosters käy parhaillaan neuvotteluja usean amerikkalaisen pelinrakentajan kanssa. Joukkueen kotimaiset pelaajat ovat aloittaneet valmistautumisen kauteen 2008 tammikuussa. Sekä laji- että juoksuharjoitukset pyörivätkin siis jo täydellä teholla Esport Areenassa ja Myllypuron hallissa.