Chris Sharpe Saintsin pelinrakentajaksi

24.2.2008Vaahteraliigan noussut Tampere Saints on allekirjoittanut sopimuksen ensi kaudesta Springfield Collegen pelinrakentajan Chris Sharpen kanssa.

Chris Sharpe Saintsin pelinrakentajaksi

 

Vaahteraliigan nousijajoukkue Tampere Saints on allekirjoittanut sopimuksen ensi kaudesta pelinrakentaja Chris Sharpen kanssa. NCAA:n kolmosdivisioonatasolla pelaavan Springfield Collegen pelinrakentaja saavutti yliopistourallaan lukuisia palkintoja. Huomattavin osoitus Sharpen kyvyistä on varmasti vuonna 2006 saatu Melberger Award (National Player of the Year in Division III).

 

178 senttiä pitkä ja 98 kiloa painava Sharpe heitti kaudella 2007 754 jaardia ja viisi touchdownia ja oli joukkueensa paras etenijä 1360 jaardilla. Juoksemalla hän teki 21 touchdownia. Sharpe saavutti yliopistourallaan koulunsa ennätykset juostuissa jaardeissa (4152), hyökkäysjaardeissa (5723) sekä tehdyissä pisteissä (432). Sharpen viime kausi huipentui pelaamiseen USA:n joukkueessa Meksikoa vastaan perinteisessä Aztec Bowlissa. Sharpe pelasi ottelussa keskushyökkääjänä ja toimi yhtenä USA:n joukkueen kapteenina.

 

22-vuotias Sharpe pelasi myös koulunsa lacrossejoukkueessa hyvällä menestyksellä. Sharpen yliopisto- ja high school -joukkueiden valmentajat kuvailevat pelinrakentajaa tehokkaaksi, mutta hiljaiseksi johtajaksi, joka vaatii itseltään paljon ja omistautuu lajille. Saints odottaakin vikkelän pelinrakentajan tuovan juoksuillaan heittouhan lisäksi päänvaivaa vastustajien puolustuksille.

 

Sharpen lisäksi Saints on tehnyt sopimuksen keskushyökkääjä Marko Husun kanssa. Husu pelaa tällä hetkellä Espanjassa Valencia Firebatsin riveissä. Tamperelaisseura käy myös parhaillaan neuvotteluja yhdysvaltalaisen linjamiehen kanssa.