Bears teki sopimuksen Alisen ja jenkkipelinrakentajan kanssa

6.3.2008


Ykkösdivisioonakauteen valmistautuva Porin Bears on kiinnittänyt joukkueeseensa pelinrakentaja Jimmie W. Russelin sekä oman kasvatin Klaus Alisen.

Bears teki sopimuksen Alisen ja jenkkipelinrakentajan kanssa

NFL:n Atlanta Falconsinkin vahvuuteen kuulunut sisempi laitahyökkääjä Klaus Alinen edustaa tulevalla kaudella kasvattajaseuraansa Pori Bearsia. Ykkösdivisioonassa pelaava Bears on myös palkannut yhdysvaltalaisen pelinrakentajan Jimmie W. Russelin.

Alinen edusti viime kaudella Rauman Sea City Stormia. Hän on kärsinyt selkävaivoista, mutta Bears toivoo hänen palaavan kentille mahdollisimman pian. Alinen on osallistunut jo jonkin verran kontaktiharjoitteluun, mutta selän kuntoutusaikataulu on vielä epävarma.

22-vuotias Russel (175 cm/80 kg) on pelannut aiemmin I AA- tasolla Bethune-Cookman -yliopistossa Floridassa. Hän saapuu Suomeen huhti-toukokuun vaihteessa.

Viime kaudella Sea City Stormin pelaajavalmentajana toiminut Jarkko Veijola liittyy myös porilaisjoukkueeseen. Bearsin harjoitusvahvuudessa on nyt yhteensä 47 pelaajaa. Viime vuonna Porissa pelannut keskushyökkääjä Obi Ikejian saattaa tehdä paluun joukkueeseen, lisäksi seurassa mietitään ulkomaalaisen puolustuksen linjamiehen tai tukimiehen palkkaamista.