Tommi Pinta ja sentteri Dave Marocchini Saintsiin

7.3.2008


Vaahteraliigaan noussut Tampere Saints on tehnyt sopimukset Tommi Pinnan ja Dave Marocchinin kanssa. Maajoukkuemies Pinta palaa Tampereelle Jyväskylästä, Marocchini on pelinrakentaja Chris Sharpen joukkuetoveri Springfield Collegesta.

Tommi Pinta ja sentteri Dave Marocchini Saintsiin

Tampere Saints on allekirjoittanut sopimuksen yhdysvaltalaisen linjamiehen Dave Marocchinin kanssa. Sentterinä pelaava Marocchini (180 cm/116 kg) on Saintsin pelinrakentajan Chris Sharpen joukkuetoveri Springfield Collegesta. Kaksikon yhteisen kokemuksen odotetaan tuovan varmuutta Saintsin hyökkäykseen. Marocchinilla on myös kokemusta puolustuksesta, sillä hän pelasi lukiotasolla puolustuksen linjamiehenä. 

Saints on tehnyt myös sopimuksen sisemmän laitahyökkääjän Tommi Pinnan kanssa. Pinta (197 cm/118 kg) kuuluu Missouri Valley Collegen joukkueen vahvuuteen. Ensimmäisenä yliopistovuonnaan Pinta on harjoitellut sekä hyökkäyksen että puolustuksen pelipaikoilla. Hänelle onkin kaavailtu Saintsissä suurta roolia myös puolustuksen puolella. Tamperelaiskasvatti edusti viime kaudella Jyväskylän Jaguaareja. Lisäksi hän on pelannut Vaahteraliigaa Seinäjoen Crocodilesin riveissä.