Indians mukana Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemiassa

15.3.2008


Ykkösdivisioonassa pelaava Kouvola Indians on mukana ensi syksynä aloittavassa Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemiassa. Urheiluakatemia on Kouvolan, Kuusankosken, Valkealan, Anjalankosken ja Jaalan kuntien/kaupunkien urheilijoiden, oppilaitosten ja seurojen välinen yhteistyöverkosto.

Indians mukana Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemiassa

 Kouvola Indians on mukana ensi syksynä aloittavassa Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemiassa. Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemia on Kouvolan, Kuusankosken, Valkealan, Anjalankosken ja Jaalan kuntien/kaupunkien urheilijoiden, oppilaitosten ja seurojen välinen yhteistyöverkosto.

Urheiluakatemia tukee, kannustaa ja edistää kilpaurheilijoiden urakehitystä sekä siihen liittyvää fyysistä ja henkistä kasvua. Urheiluakatemia mahdollistaa yhteistyössä koulujen kanssa urheilijan harjoittelun osin koulupäivän aikana. Akatemiaan pääsyn edellytyksenä on opiskelu mukana olevien kuntien oppilaitoksissa. Oppilaitoksiin haetaan yhteishaun kautta. Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku on 3.3.-20.3.

Pohjois-Kymenlaakson urheiluakatemian tavoitteena on edistää ja tehostaa laajalla yhteistyöverkolla eri urheilulajien parissa toimivien nuorten mahdollisuuksia kehittyä asetettujen urheilullisten tavoitteiden mukaisesti ja samalla huolehtia harjoittelun ja koulunkäynnin vaatimusten yhteensovittamisesta ja turvata siten täysipainoinen opiskelu.

Hakeminen urheiluakatemiaan tapahtuu täyttämällä hakukaavake http://www.kymli.net/materiaalit/hakemus_urheiluakatemiaan.pdf ja