Crocodiles vs. Mean Machines Tukholma

26.3.2008


La 5.4. klo 12.30 tapahtumapaikkana Helsingin Velodromi on tarjolla korkeatasoista jenkkifutista kun ruotsalaiset testaavat Crocodilesin Eurobowl-kunnon harjoitusottelussa. Vantaa TAFT kohtaa A-nuorten SM-sarja-avauksessa Kouvola Indiansin klo 15.30 myös Velodromin ikinurmella.

Yksi Ruotsin menestyneimpiä seurajoukkueita saapuu Helsinkiin parinkymmenen ruotsalaisen MM-kisajoukkueen pelaajan kera. Mean Machine valmentajineen on muodostanut Ruotsin maajoukkueen ytimen useana vuotena. Joukkueesta löytyy myös suomalaisväriä, kun puolustuksen takakentällä kirmaa #32 TAFTin ja nuorisomaajoukkueen kasvatti Matti Scmidt.  Viimeisin Ruotsin mestaruus seuralla on vuodelta 2006.

http://www.meanmachines.se/

Seinäjoki Crocodilesin kansainvälinen pelaajakaarti saa ensikosketuksen yhteispelaamiseen kansainvälisesti haastavassa ottelussa. Mukana ovat kaikki jenkit sekä 3-4 eu-pelaajaa.  Mukana on myös NFL international player development leireillä vieraillut tukimies Efe Ewvaraye ja kovakuntoinen takamies Tuomas Leinonen. Debyytin pitkään yhdessä pelanneeseen hyökkäyslinjaan tekee maajoukkuemies Kalle Björkroth Raumalta.

2006 seurojen välinen koitos päättyi Mean Machinen niukkaan voittoo 7-13 Seinäjoella. Eurobowl urakka sarjan ainoalla suomalaisjoukkueella alkaa 19.4. Moskovassa Patriotsia vastaan.

http://www.crocodiles.fi/croco/index.php?page=Eurobowl