Iso vahvistus Wolverinesin linjaan

27.3.2008


Helsingin Wolverines on kiinnittänyt joukkueeseensa isokokoisen Randall A. Bennettin. Hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa pelaavalla Bennettillä on mittaa 193 senttiä ja painoa 145 kiloa. Gardner-Webbin yliopistossa Bennett pelasi amerikkalaisen jalkapallon lisäksi myös koripalloa.

Iso vahvistus Wolverinesin linjaan

Helsingin Wolverines on kiinnittänyt joukkueeseensa isokokoisen Randall A. Bennettin. Hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa pelaavalla Bennettillä on mittaa 193 senttiä ja painoa 145 kiloa. I-AA-tason Gardner-Webbin yliopistossa Bennett pelasi hyökkäyksen ja puolustuksen linjojen lisäksi myös sisempänä laitahyökkääjänä ja keskushyökkääjänä. Lisäksi hän kuului yliopistonsa koripallojoukkueeseen.

Bennett on isoksi mieheksi nopea. 40 jaardia (36,4 metriä) hän on juossut viiteen sekuntiin.

”Kun lähdimme miettimään vahvistuksiamme täksi kaudeksi, totesimme, että hyvä linjamies pystyisi antamaan joukkueelle paljon. Meille oli koko ajan selvää, että haemme pelaajaa, joka osaa pelata, mutta pystyy myös fyysisesti dominoimaan Suomessa. Kun löysimme Randyn, totesimme heti, että tässä on sellainen mies. Aloittavana 1-AA tasolla pelannut pelaaja on todella kovan luokan pelimies. Kun siihen yhdistetään Randyn raamit ja nopeus, voidaan odottaa tukalia hetkiä vastustajien linjamiehille kesän mittaan”, toteaa puolustuksen koordinaattori Teemu Kuusisto.

”Ensisijaisesti tulemme käyttämään häntä hyökkäyksessä, mutta lisäksi tämä tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa puolustuksen fronttivalikoimaamme. Jos meillä on tämän tasoinen kaveri käytettävissä keskellä, niin 3-4 puolustuksen pelaaminen muuttuu erittäin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi”, Kuusisto jatkaa.