Wolverinesille niukka voitto Trojansista

2.6.2008


Kahden pisteen lisäpisteyritys toi pisteet kotijoukkueelle.

Wolverinesille niukka voitto Trojansista

Velodromilla nähtiin maanantaina tiukka kamppailu Vaahteraliigan pisteistä. Isäntäjoukkueen pieni riskinotto päätösneljänneksen alussa kannatti, sillä kahden pisteen lisäpisteyrityksellä ansaittu yhden pisteen ero kesti loppuun asti. Wolverines voitti ottelun 15-14 (7-7). Wolverinesilla on nyt kahdesta ottelusta tilillään yksi voitto ja yksi tappio, Trojans on hävinnyt molemmat ottelunsa (Roosters ja Wolverines), tosin yhteensä vain neljän pisteen erolla.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin kaksi touchdownia, joista vastasivat joukkueiden amerikkalaisvahvistukset. Wolverinesin Stephen Stokes vei kotijoukkueen johtoon, mutta yhteensä 133 jaardia kahdeksalla kiinniotolla kerännyt Johnell Wyatte tasoitti.

Loukkaantumisestaan toipunut Trojansin pelinrakentaja Jayson Davis vei tauon jälkeen turkulaiset johtoon, mutta Wolverinesin Andrei Kipahti juoksi maalialueelle heti neljännen neljänneksen ensimmäisellä hyökkäysvuorolla. Lisäpistepotkussa turkulaiset saivat rangaistuksen, ja Wolverines päätti pelata lisäpisteen, kun palloa vietiin lähemmäs maaliviivaa. Stokes juoksi joukkueelleen kaksi pistettä, ja lukemiksi 15-14.

Trojans pääsi vielä neljä minuuttia ennen ottelun loppua potkumaalietäisyydelle, mutta Janne Stenberg ei onnistunut 25 jaardin yrityksessään.

Wolverines pelasi ilman loukkaantunutta amerikkalaispelinrakentajaansa Cameron Coffeya. Kentille palannut Jarkko Nieminen heitti 16 kertaa, ja onnistui seitsemästi. Stokesin juoksuilla Wolverines eteni 160 jaardia. Trojansin pelinrakentajat Joonas Andersson ja Jayson Davis heittivät yhteensä neljä syötönkatkoa.

Ottelun tilastot