Butchersille kolme jenkkivahvistusta

28.4.2008


Hallitseva Suomen mestari on tehnyt sopimukset University of San Diegon Taber LeMarrin ja Josh Briscon sekä kaudella 2004 Crocodilesissa pelanneen Nate Thompsonin kanssa.

Butchersille kolme jenkkivahvistusta

 

 

Hallitseva Suomen mestari Porvoon Butchers on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa kolme amerikkalaispelaajaa.

Pelinrakentajaksi Porvooseen saapuu neljä vuotta sitten Seinäjoen Crocodilesissa pelannut Nathan Thompson (188 cm /95 kg). Crocodilesin jälkeen Thompson on pelannut Keski-Euroopan eri liigoissa. Viimeksi hän on edustanut Saksan kakkosliigassa Plattling Black Hawksia. 14 pelissä hän heitti 3938 jaardia ja 35 touchdownia.

 

Laitahyökkääjäksi/puolustuksen takakentälle Butchersiin tulee Taber LeMarr(191 cm/95 kg). Yliopistojenkkifutista LeMarr pelasi Wyomingissa ja University of San Diegossa.  

Lukiossa häntä valmensi Roostersissa ja Coltsissa Vaahteraliigaa pelannut Scooter Molanderi.

 

LeMarrin tapaan puolustuksen takakentälle ja laitahyökkääjäksi kaavailtu Josh Brisco(188 cm /95 kg) on myös University of San Diegon kasvatti. Viimeisenä yliopistovuonnaan hänet valittiin I-AA-tason All American-tähdistöjoukkueeseen. Yliopistouransa jälkeen hän sai myös kutsun NFL:n New York Jetsin harjoitusleirille.

 

Jenkkikolmikon lisäksi Butchersia saapuu vahvistamaan joukko kokeneita suomalaisia, mm. Matti Lottonen (Wolverines), Marko Puustinen (Wolverines) ja Miika Heikkinen (Rajaritarit). Välivuoden jälkeen kentälle tekevät paluun Juha Lampinen ja  Patrick Karbin.