Liigakauden avaus Finnair -stadiumilla

22.5.2008


Liigakauden avaus lauantaina 24.05.2008 Finnair stadionilla klo 15.00 alkaen. Samalla lipulla pääset seuraamaan sekä Wolverines - Jaguaarit että Roosters - Trojans -ottelut.

Helsinki Wolverines (runkosarja 4. 2007) kohtaa kauden avauksessaan viime vuoden pronssimitalistin Jyväskylän Jaguaarit lauantaina 24.05.2008 Finnair stadionilla klo 15.00.

Ottelu tullaan järjestämään Finnair stadionilla yhteistyössä Helsinki Roosterssin kanssa. Kummankaan joukkueen kausi- tai pelaajakortit eivät ole voimassa ottelussa. Lipun hinta on ovelta 20 €, joka antaa sisään pääsyn myös klo 18.00 alkavaan Helsinki Roosters – Turku Trojans otteluun.

Seurojen edustajilta on mahdollista lunastaa lippupaketteja ennakkoon 20 € hintaan 3 lippua.

Lisätietoja lippupaketeista teemu@kymppi-tili.com

Ennakkoasetelmia otteluun on vaikea ennakoida, koska joukkueita ole vielä nähty kentällä nykykokoonpanoissaan. Tavoitteet kummassakin leirissä on kauden osalta kuitenkin korkealla. Wolverines jatkaa vuonna 2007 aloitettua mestaruusjahtia ja Jaguaarit mielivät tänä vuonna finaaliin ja sitä kautta kaudeksi 2009 eurokentille.

Wolverinesissä on käynyt ovet suuntaan ja toiseen talvikaudella. 3 vuotta Wolverinesin hyökkäyksen peräsimessä ollut Kari Leivoja on siirtynyt täksi kaudeksi Porvoo Butchersiin päävalmentajaksi ja puolustuksen koordinaattori Mika Ahonen on siirtynyt ansaitulle eläkkeelle.

Näitä miehiä paikkaamaan Wolverines on nostanut hyökkäyksen koordinaattoriksi Jarkko Niemisen ja puolustuksen peräsimeen Teemu Kuusiston.

Ulkomaalaisvahvistuksina Wolverines on hankkinut preaseason allstarssiinkin valitut hyökkäyksen linjamiehen Randall Bennettin ja laita- /keskushyökkääjänä toimivan Stephen Stokesin. Muut vahvistukset  Wolverinesilla ovat pelinrakentaja Cameron Coffey ja Jaguaarit ottelun jälkeen joukkueen vahvuuteen liittyvän Matthew Gornall (UK).

Jaguaarien puolella vahvistukset ovat viime kauden hyvin aloittanut, mutta loukkaantumisen takia kauden kesken jättänyt  Ryan Rufener. Muut Jaguaarien ulkomailta Suomeen lennätetyt vahvistukset ovat laitahyökkääjä Rocky Ciasulli sekä takamies Curtis Blackmon.

Viime vuoden kohtaaminen Vaahteraliigan runkosarjassa joukkueiden kohtaaminen päättyi Jaguaarien niukkaan 7 – 14 voittoon, joka loppuen lopuksi ratkaisi pronssiset mitalit Jaguaareille. Joten Ahmalauma lähtee varmasti otteluun hakemaan hyvitystä tästä tappiosta.