Porvoossa viime kauden semifinaaliuusinta

6.6.2008


Butchers-Wolverines, Crocodiles-Trojans ja Jaguaarit-Saints Vaahteraliigakierroksen kamppailut

Porvoossa viime kauden semifinaaliuusinta

Vaahteraliigassa pelataan viikonloppuna kolme ottelua. Porvoossa ovat lauantaina vastakkain viime kaudella semifinaalissa kohdanneet Butchers ja Wolverines. Hallitseva Suomen mestari Butchers johtaa sarjaa voitettuaan Crocodilesin ja Saintsin. Niukasti semifinaalissa porvoolaisille hävinnyt Wolverines puolestaan on voittanut Trojansin ja hävinnyt Jaguaareille.

Lauantaina Seinäjoella iskevät yhteen viime viikolla EFL:ssä semifinaalitappion kokenut Crocodiles ja Turku Trojans. Vaahteraliigassa Crocodiles on voittanut Roostersin ja hävinnyt Butchersille. Viime kauden hopeajoukkueen sijoitus on neljäs. Trojans on puolestaan on hävinnyt ensimmäiset kaksi otteluaan, mutta äärimmäisen niukasti. Turkulaiset taipuivat avauskierroksella Roostersille kolmella pisteellä ja maanantaina Wolverinesille pisteellä.

Nousijajoukkue Saints matkaa maanantaina Jyväskylään. Saints hävisi historiansa ensimmäisen liigaottelun Butchersille 17-53. Jaguaarien tilillä on vierasvoitto Wolverinesista ja kotitappio Roostersille. Viime kauden pronssijoukkue on sarjassa kolmantena. Sarjakakkonen Roosters on tällä viikolla huilivuorossa.

07.06. kello 16.00 Keskuskenttä, Porvoo,   Butchers  -  Wolverines    

07.06. kello 17.00 Jouppilanvuori, Seinäjoki,   Crocodiles  -  Trojans       

09.06. kello 19.00 Harjun kenttä, Jyväskylä,   Jaguaarit  -  Saints       

Butchers-Wolverines-otteluennakko

Crocodiles-Trojans-otteluennakko

Jaguaarit-Saints-otteluennakko