Roosters-Butchers liigakierroksen kärkikamppailu

13.6.2008


Neljännellä kierroksella vastakkain Jaguaarit ja Trojans, Saints ja Crocodiles sekä Roosters ja Butchers.

Roosters-Butchers liigakierroksen kärkikamppailu

Neljännen Vaahteraliigakamppailun kärkiottelu pelataan maanantaina Velodromilla, kun kaikki kolme otteluaan voittanut Butchers saapuu kolmantena olevan Roostersin vieraaksi. Helsinkiläiset ovat voittaneet kolmesta ottelustaan kaksi. Porvoolaiset kohtaavat tutun miehen, sillä Roostersin peliä johtaa viime kaudella Butchersin paidassa Suomen mestaruuden voittanut Robert Johnson.

Jyväskylässä sarjanelonen Jaguaarit isännöi kaikki ottelunsa hävinnyttä Trojansia. Jaguaareilla on takana vasta kaksi ottelua, koska maanantainen Saints-ottelu jouduttiin siirtämään. Trojans on pelannut kaikki ottelunsa vieraskentällä Yläkentän remontin takia. Kaikilta vierasreissuilta tuloksena on ollut niukka tappio. Toiseksi viimeisenä olevan turkulaisjoukkueen piste-ero on vain 16 pistettä miinuksella.

Tampereella ottavat yhteen Saints ja sarjakakkonen Crocodiles. Saintsilla on takanaan vasta yksi liigaottelu, 17-53 tappio Butchersille. Crocodilesin ainoa tappio on kotiottelusta Butchersia vastaan. Seinäjokelaiset ovat ottaneet voitot Trojansista ja Roostersista.

4. Kierros 14-15.6.
14.06. kello 16.00 Harjun kenttä
  Jaguaarit  -  Trojans  
  Otteluennakko     
16.06. kello 18.30 Velodromi
  Roosters  -  Butchers  
  Otteluennakko     
16.06. kello 18.30 Pyynikki
 

Saints  -  Crocodiles

Otteluennakko