Iiro Luoto Wolverinesiin

15.7.2008


NFLE:ssä ja NFL:ssä pelannut sisempi laitahyökkääjä palaa Vaahteraliigaan

Iiro Luoto Wolverinesiin

NFLE:ssa ja NFL:n New York Jetsissä pelannut sisempi laitahyökkääjä Iiro Luoto ja Wolverines ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

Viime vuodet Luoto on viettänyt ammattilaiskentillä, ensin Saksassa NFLE:ssä ja viime syksyn NFL:n kansainvälisessä kehitysohjelmassa New York Jetsissä, jonka paidassa hän pääsi maistamaan NFL-vauhtia harjoitusotteluissa.

”Juttelimme Iiron kanssa jo aiemmin kesällä mahdollisesta pelaamisesta loppukaudella. Asia oli vielä hieman auki, mutta sovimme, että siirrämme hänet joka tapauksessa. Nyt kun meillä on ollut valitettavia loukkaantumisia, kysyin Iirolta, josko häntä kiinnostaisi liittyä mukaan joukkueeseen jo hieman alkuperäisiä suunnitelmia aiemmin”, toteaa Teemu Kuusisto Wolverinesin valmennuksesta.

”Iiro on todella kovan luokan vahvistus tässä vaiheessa kautta. Hän on erinomaisessa kunnossa ja pystyy varmasti auttamaan meitä niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin.”

Vaahteraliigassa Luoto on edustanut aiemmin Helsingin Roostersia.

 Luoto kertoo panostaneensa todella paljon päästäkseen tänäkin vuonna mukaan NFL:n kansainväliseen kehitysohjelmaan. Valinta ei kuitenkaan osunut tänä vuonna hänen kohdalleen.  Aluksi motivaatio oli hieman kateissa pettymyksen jälkeen, mutta kun hyvä tilaisuus pelata vielä tänä vuonna aukesi, Iiro tarttui siihen.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Wolverines julkisti jo aiemmin toisen ex-ammattilaisen Michael Quarshien sopimuksen.