Kakkosen playoffit käyntiin

16.8.2008


Ensimmäisellä kierroksen ottelut SCS-Wolverines II ja Ghostuhunters-Taft

Kakkosen playoffit käyntiin

Kakkosdivisioonassa käynnistetään pudotuspelit tänä viikonloppuna. Ensimmäisellä kierroksella kohtaavat Nokian Ghosthunters ja Vantaan Taft ja toisessa ottelussa Rauman Sea City Storm ja Wolverinesin kakkosjoukkue. Lohkovoittajina 69ers ja Vikings selvisivät suoraan välieriin. 69ersin vastus on Sea City Storm-Wolverines II-ottelun voittaja, Vikings kohtaa Ghosthunters-Taft-ottelun voittajan.

Sea City Stormin otteluennakko:

Raumalla aloitetaan karsinnat kakkosdivisioonassa ottelulla Storm-Wolverines II. Omissa lohkoissaan molemmat joukkuet ovat pelanneet ailahtelevasti ja nyt onkin ensimmäinen näytön paikka jatkopaikoja ajatellen. Wolverines II:n tie välieriin meni tilastoin 5-3. Tappiot tulivat molemmissa otteluissa lohkovoittajalle 69.ers:lle lukemin 2-21 ja 41-12 ja Vantaan TAFT:lle Ahmat hävisivät ensimmäisen ottelun 0-14 mutta voittivat toisen "trillerin" lukemin 39-42 ja antoivat näin ennakkovaroituksen tuleviin peleihin.

Ahmojen vimeisen kierroksen voitto sekoitti hieman järjestystä ja tuo parin SCS-Wolverines II voittajalle vastaan 69:ers:n. Storm taasen pelasi voitokkaammin 7-1 omassa lohkossaan häviten vain kotonaan Vaasalle lukemin 19-35, mutta myös voittaen kyseisen joukueen Vaasan kotikentällä lukemin 13-24 ja näin jäi harmittavan viiden pisteen päähän lohkon voitosta. Storm on kärsinyt jonkin verran loukkaantumisista ja jääkin nähtäväksi miten kaverit ovat kuntoutuneet levätyn Nokia-pelin jälkeen taistelemaaan voitosta.

Ahmojen peli on pyörinyt kovasti numero 31:n juoksuvoiman harteilla, mutta kokenut pelinrakentaja Jarkko Nieminen varmasti osaa pelata myös palloa ilmassa. Stormin pelien paine on myös ollut kovan juoksuvoiman varassa, mutta viime peleissä on myös heittopeli on alkanut kulkea, joten nähtäväksi jää nähdäänkö tuulisessa Rauman säässä pitkin nurmea etenevä peli vai luottaako joukueet tasaisuuteen. Raumalla tullaan varmasti näkemaan hyvätasoinen ottelu.

Sää on luvannut Raumalle tuulista, joten nää jähtäväksi miten pelit muodostetaan. Molemmat joukkueet ovat näyttäneet, että tiukassa paikassa kykenevät hyviin suorituksiin ja näin tuo näkemys hyvätasoisesta ottelusta varmasti on oikea. Otteluun on vapaa pääsy ja sen tarjoaa Ganal-TV.