Vaahteramalja Golf 2008

4.9.2008


Vaahteramalja Golf 2008 pelataan la 13.9. klo 9.30 Hill Side Golf & Country Clubilla. Tavoitteena on startata uusi jefuperinne: tavata entisiä jenkkifutareita golfin ja Vaahteraliigan finaalin merkeissä.

Vaahteramalja Golf 2008 pelataan la 13.9. klo 09:30 alkaen Hill Side Golf & Country Clubilla Vihdin Jokikunnaksessa. Tavoitteena on startata uusi vuosittainen jefu-perinne: tavata entisiä jenkkifutareita (80- ja 90-luvun pelaajia) golfin ja Vaahteraliigan finaalin merkeissä. Tapahtumaa ovat toteuttamassa Hall of Fame jäsenet Ari Tuulen ja Heikki Jäättelän johdolla. Positiivisen vastaanoton saaneeseen tapahtumaan osallistuu futareita ympäri Suomea.

Kilpailumuotona ovat seura- ja henkilökohtainen kilpailu. Pelimuodot ilmoitetaan myöhemmin. Seurajoukkueeseen nimetään neljä pelaaja, jotka osallistuvat myös henkilökohtaiseen kilpailuun. Luonnollisesti jos joku seura ei saa neljää pelaajaa kasaan, niin hlökohtaiseen kilpailuun voi silti osallistua yksittäisenä pelaajana.

Kilpailumaksu on 60 euroa. Se sisältää greenfeen ja pääsylipun parhaille paikoille klo 18:00 alkavaan Vaahteramaljaan Finnair Stadiumille. Kilpailumaksusta tuloutetaan osa SAJL:lle. Tapahtuman tarkoitus on tukea SAJL:n toimintaa, saattaa vanhoja jenkkifutareita 'takaisin lähemmäksi' jenkkifutista sekä treffaamaan vanhojapelikumppaneitaan.

Tähän mennessä seurajoukkueita on muodostumassa ainakin:

Roosters (2-3 joukkuetta; lisätietoja Markus Mikola/Mika Eloranta/Ari Tuuli)
Poli (1 joukkue;lisätietoja Tomi Saastamoinen)
TAFT (1 joukkue; lisätietoja Lauri Tyllinen)
Butchers (1 joukkue; lisätietoja Markku Vuoksenturja)
ECG (1 joukkue, lisätietoja Mattil Lindholm/Jari Närhi)
Trojans (1 joukkue; lisätietoja Jukka Liponkoski/Janne Koskinen)
Colts (1-2 joukkuetta: lisätietoja Risto Luostarinen/Juuso Marno)

Kilpailuun otetaan mukaan max. 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset hcp- ja seuratietoineen viimeistään  6.9. mennessä Ari Tuulelle, e-mail ari.tuuli@veikkaus.fi