Nuoren Suomen kehittämistuet

16.9.2008On jälleen aika erilaisten nuorisoprojektien tukirahojen hakemiseen Nuorelta Suomelta. Netin kautta tehtävillä hakemuksilla Nuori Suomi ry:lle kehittämistukea voi hakea eri hankemuotoihin. Hakuaika päättyy 15.10.2008

Lisätietoa:

http://www.nuorisuomi.fi/hankemuotojen_kriteerit

Hakulomakkeet:

http://www.nuorisuomi.fi/hakulomakkeet08

Vuonna 2008 kehittämistukea myönnetään sellaisille hankkeille, jotka lisäävät laatua seuratoiminnassa tai tarjoavat lisää harrastamisen mahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Seuratoiminnan kehittämistuki on jaettu viiteen eri hankemuotoon.

Laatua seuratoimintaan:

1. Sinettiseurahanke

2. Lasten ja nuorten ohjaajien ja valmentajien osaamishanke Sinettiseuroille

3. Löydä liikunta -kerhon perustaminen (6-12v.)

4. Lajikohtaisten harjoitusryhmien lisääminen (6-12v.)

5. Nuorten harrastustoiminnan käynnistäminen tai laajentaminen (13-19v.)

Seuratoiminnan kehittämistukea voivat hakea hankkeet, jotka kehittävät urheiluseuratoiminnan laatua ja lisäävät lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Tukiraha voi käyttää hankkeisiin, jotka toteutuvat 1.9.2008−31.12.2009.

Tukea ei myönnetä seuralle tai seuran lajijaostolle, joka on saanut viime vuonna tukea samaan hankemuotoon.

Kehittämistuen sähköinen hakulomake tulee lähettää viimeistään 15.10.2008. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää sähköistä hakulomaketta, tilaa hakulomake Nuoresta Suomesta.

Tuen saajat julkistetaan joulukuussa 2008 maakunnallisissa tilaisuuksissa. Kaikille hakijoille postitetaan tukipäätös henkilökohtaisesti. Tuen saajat kerrotaan maakunnallisissa tilaisuuksissa ja tilaisuuksien jälkeen tällä sivustolla. Tuen saajat allekirjoittavat sopimuksen valtionavustuksen käytöstä.