Seinäjoki värvää

10.10.2008"Hemuli" saa kyytiä.
"Hemuli" saa kyytiä.
"Muumipeikko" on taklattu.
"Muumipeikko" on taklattu.

Koululaisten liikuntapäivät upouudessa Wallsport hallissa olivat alakouluikäisten uusien lajien kokeilutanner. Mukana harrastajia houkuttelemassa oli myös Seinäjoki Crocodiles.

Tapahtuma järjestettiin kaikille Seinäjoen alakouluille, joita oli mukana yhteensä 11. Crocodiles sai kahden päivän aikana kontaktin 2500 lapseen ja nuoreen. Koululaiset kokeilivat uusia ja perinteisiä lajeja paikallisten seurojen esittelemänä.

Jenkkifutisrastilla lapset kokeilivat radan muodossa 15 minuutin tehovartissa heittämistä, pallonkantoa, blokkaamista ja taklaamista. Apuvälineinä olivat heittoseinä, juoksutikkaat, muovikartiot ja suuren suosion saavuttaneet Hemuli ja Muumipeikko -nimiset pop up dummyt.

Lapsilla oli aktiivista tekemmistä kiertää useita kertoja rataa ja palaute oli positiivista sekä opettajilta että oppilailta.  Täyttä jenkkifutista ilman mustelmia. Tapahtuma alkoi molempina päivinä klo 8.30 ja kesti torstaina klo 16.00 ja perjantaina klo 13.30. Myös paikallisradio tarttui kiinni jenkkifudisosaston vauhtiin ja haastatteli koululaisten tuntemuksia.

Yksi mainioimmista puristuksista uusien harrastajien värväämisestä on tällainen kouluyhteistyö. Kandidaatteja Crocodilesin draft day´hin 25.10. samaisessa hallissa on odotettavissa useita kymmeniä.  Seuran puheenjohtaja Ari Havulehto katsookin entistä tarkemmin oman nuorisotyön suuntaan.

Crocodiles draft day:

http://www.crocodiles.fi/