Vantaa Taft:issa tapahtuu

23.10.2008


TAFT on aloittanut päättäväisen taipaleen kohti seuraavaa kautta ja asettanut toiminnalleen myös selkeän tavoitteen. TAFT 2010-projektiksi nimetty tavoite pitää sisällään TAFT:n edustusjoukkueen nousemisen ylemmälle sarjatasolle eli 1-divisioonaan. Syksyllä vantaalaiset järjestävät useita kick off -tilaisuuksia uusille harrastajille.

Projektia lähtee vetämään seuran hallituksen ohella valmennuspäällikkö
Rami Lilja. ”On erittäin mielenkiintoista palata taas sorvin ääreen parin vuoden tauon jälkeen. Olemme tehneet syksyllä kovasti töitä suunnitelmien parissa. Toiminta on jo nyt harpannut aimo askeleen eteenpäin siitä, mitä se pari vuotta sitten oli. Odotan innolla talven harjoituksia.”

Yksi suunnitelma on ollut sekä pelaaja- että valmentajamäärän kasvattaminen. ”Viime kausi oli ajoittain haasteellinen kun pelaajat pelasivat kahta sarjaa päällekäin”, Rami Lilja toteaa ”ensi kaudella meidän rosterimme ei voi enää olla niin kapea. Myös valmentajat uupuvat, jos valmentavat joka tasolla. Sekä pelaajat että valmentajat tarvitsevat myös off-seasonin, vaikka tämä hieno laji onkin.”.

Aktiivinen rekrytointi Vantaan kouluissa ja ammattioppilaitoksissa on ollut tuloksekasta ja talvitreeneihin on osallistumassa suuri joukko uusia taftilaisia. Kausi käynnistyy kick-off tilaisuuksilla loka-marraskuussa. ”Edustusjoukkueen kick-off pidettiin hiljattain ja oli toivottavasti suuntaa antava. Paikalla oli kymmeniä osallistujia ja kiinnostusta meille päin tuntuu nyt kivasti olevan”, valmennuspäällikkö Lilja toteaa.

Jenkkifudisjunioreiden kausi alkaa TAFT:ssa Myös juniorijoukkeiden valmistautuminen kohti kautta 2009. Talven aikana toimintaan otetaan myös mukaan uusia pelaajia. Kausi aloitetaan avoimilla kick-off tilaisuuksilla, joihin ovat tervetulleita kaikki amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta TAFT:ssa kiinnostuneet. Tilaisuudessa seuran uusi valmennuspäällikkö Rami Lilja esittäytyy samoin kuin juniorijoukkueiden valmentajat. Samalla käydään läpi talven harjoituksia ja tulevan kauden tavoitteita. Pelaajilla ja pelaajien
vanhemmilla on mahdollisuus esittää lajia tai harjoittelua koskevia kysymyksiä.

Tilaisuudet pidetään seuraavasti:
D- ja E-junioreiden (9-14 vuotiaat) kick-off tilaisuus 28.10.
Aika: Tiistai 28.10. klo:18.30
paikka: Myyrmäen jalkapallohallin kokoustila

B-C junioreiden (15-19 vuotiaat) kick-off tilaisuus
Aika: Tiistai 4.11. klo 18.30
paikka: Myyrmäen jalkapallohallin kokoustila

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lisätietoa lajista, harrastusmahdollisuuksista sekä kick-off tilaisuuksista:
Kimmo Nieppo
Puh:040-587 0460
E-mail: kimmo (a) vantaantaft.fi

tai

Rami Lilja
Puh: 050-376 0207
E-mail: rami (a) vantaantaft.fi