U19 nuorten maajoukkue

31.10.2008


U 19 maajoukkueelle etsitään uutta päävalmentajaa ja samalla valmennusryhmää.

Ansiokkaasti kahdet EM-kisat luotsannut Sakari Pusenius tekee tilaa uudelle päävalmentajalle. Pusenius toimi myös puolustuksen koordinaattorina. Pusenius jatkaa fyysisen valmennuksen parissa Urheilukoulun ryhmän kanssa sekä nuorten maajoukkueryhmän kanssa. Pusenius pitää nuorten maajoukkuevalmentamista yhtenä hienoimmista kokemuksistaan jalkapallon saralla.

Myös hyökkäyskoordinaattorina EM-kisoissa toiminut Jens Holmströmiä työllistää seuravalmennus siinä määrin, että uusi koordinaattori on seuraavalle kaksivuotiskaudelle etsittävä.

U 19 maajoukkueen ohjelmassa on heinäkuun lopussa Oslossa pelattavat vuoden 2009 PM-kisat.  2010 on EM-kisavuosi ja tuolloin edetään karsintaottelun kautta kohti lopputurnausta. EFAF on lyhentänyt turnausta sekä osallistujamäärää. Englannissa tai Ranskassa pelattava lopputurnaus on kuuden joukkueen ja kahdeksan päivän turnaus.

Päävalmentajan tehtäviin kuuluu pelillisistä asioista vastaamisen lisäksi mm:
- Apuvalmentajaryhmän, koordinaattoreiden valinta ja tehtävien johtaminen sekä koordinointi
- yhteydenpito nuorisojoukkueiden (a,b,c) päävalmentajiin 
- Pelaajien hallinta
- Liiton edustaminen

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan CV ja kirjallinen hakemusma 24.11.2008 mennessä . Hakemuksessa hakijaa pyydetään esittämään suunnitelma valmistautumisesta PM-kisoihin 2009 ja jatkotoimenpiteet 2010 EM-kisoja silmällä pitäen. linkki:

Hakemus U19 päävalmentajaksi

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopäällikkö Heikki Halttunen 040-5696644