Brandon Stiggers ja Efe Evwaraye Butchersiin

29.1.2009


Hallitseva Suomen mestari vahvistaa puolustustaan, ex-maajoukkuemies Toni Haukkamaa palaa kentälle

Brandon Stiggers ja Efe Evwaraye Butchersiin

 

Maajoukkuetukimies Efe Evwaraye, 23, siirtyy Seinäjoen Crocodilesista Porvoon Butchersiin. Huippulahjakas Evwaraye on kuulunut Suomen maajoukkueen vakiokalustoon vuodesta 2003 saakka. Hän oli toissa kaudella tyrkyllä myös NFLE:hen, mutta putosi joukkueesta loppumetreillä. Evwaraye on pelannut viime vuosina myös keskushyökkääjänä.

 

Butchersilla on nyt riveissään koko Evwarayen veljessarja. Jo aiemmin porvoolaisseura julkisti ex-ammattilaisen Seppo Evwarayen paluun joukkueeseen. Veljeksistä vanhin, Ari, on edustanut Butchersia jo useamman kauden.

 

Jenkkivahvistus Brandon Stiggers saapuu Butchersin takakentälle Baylorin yliopistosta, jossa hän kuului joukkueensa aloituskokoonpanoon kahden vuoden ajan. Kaudella 2007 hän oli joukkueensa taklaustilaston seitsemäs. Stiggers tulee muodostamaan takamiesparin jo viime kaudella Butchersissa pelanneen Josh Briscon kanssa. Häntä kaavaillaan myös laitahyökkääjän tontille.

 

Butchersin takakenttää vahvistaa myös kentille palaava kulmapuolustaja Toni Haukkamaa, 33. Myös Crocodilesia edustanut Haukkamaa kuului aikanaan liigan parhaiden takamiesten joukkoon. Butchersissa hän on pelannut viimeksi kymmenen vuotta sitten.