David Oredugba ja Milos Hildebrand vahvistamaan Roostersia

5.3.2009


Roosters on allekirjoittanut Johnsonin lisäksi sopimukset kahden ulkomaalaispelaajan kanssa kaudelle 2009.

Helsinki Roosters on tällä viikolla allekirjoittanut pelaajasopimukset kahden uuden ulkomaalaisvahvistuksen, David Oredugban ja Milos Hildebrandin, kanssa.

Amerikkalainen Oredugba on pelannut kulmapuolustajana v. 2004-2008  Northwesternin yliopistossa korkeatasoisessa Big Ten –konferenssissa. 189-senttinen ja 93-kiloinen Oredugba on saanut tunnustusta erityisesti fyysisenä miespuolustajana ja kovana erikoisjoukkuepelaajana – näiden roolien lisäksi hänet tullaan ensi kesänä näkemään myös Roostersin vaarallisen heittohyökkäyksen osana laitahyökkääjän paikalla. Oredugba on suorittanut pelaamisen ohessa viestinnän alan tutkinnon Northwesternissä ja suorittaa tällä hetkellä jatkotutkintoaan urheilumarkkinoinnissa.

22-vuotias tsekki Milos Hildebrand puolestaan on pelannut Praha Panthersissä v. 1999-2008 useilla eri pelipaikoilla, enimmäkseen puolustuksen takakentällä, laitahyökkääjänä ja tukimiehenä. Vuodesta 2005 alkaen Hildebrand on ollut mukana myös NFL:n  kansainvälisessä pelaajakehitysohjelmassa.

Kolmantena ulkomaalaisvahvistuksena Roostersissa jatkaa v. 2008 Vaahteraliigan vuoden ulkomaalaispelaajaksi valittu pelinrakentaja Robert Johnson, joka on myös viettänyt talven harjoitellen joukkueen kanssa Helsingissä.