Butchers pelaa EFL:n puolivälieräpaikasta lauantaina

24.4.2009


Lind: Usko omaan tekemiseen löytyi viime pelissä

Butchers pelaa EFL:n puolivälieräpaikasta lauantaina

Porvoon Butchers kohtaa EFL-kauden toisessa ottelussaan tukholmalaisen Mean Machinesin lauantaina. Alla on 27-7 -kotivoitto norjalaisesta Eidsvoll 1814´sista, ja voitto Ruotsin mestarista tietäisi lohkovoittoa, ja reissua Seinäjoelle puolivälieriin toukokuussa.

"Meillä on tosi hyvä treeniviikko alla. Viime pelissä löytyi usko omaan tekemiseen, ja ehkä se peli herätti myös siihen, että kausi on alkanut. Fiilis on ollut keskittynyt", Butchersin päävalmentaja Sebastian Lind kertoo. Vielä viikko sitten hän oli hieman epäileväinen joukkueensa valmistautumisen suhteen.

"On se kaikkien mielessä, että voitolla menisimme puolivälieriin, mutta peli kerrallaan mennään. Emme kuitenkaan halua jättää tätä ensi viikon varaan", Lind viittaa 1814´sin ja Mean Machinesin väliseen lohkon päätösotteluun.

Loukkaantumiset pitävät yhä useita porvoolaisten avainpelaajia sivussa, mutta linjamiehet Ari Evwaraye ja Marko Luoma palaavat kokoonpanoon lauantaina.

Lindin mukaan Mean Machines pelaa erilaista jenkkifutista kuin Eidsvoll.

"Sain videon heistä vasta eilen, mutta he pelaavat yksinkertaista power-futista. I-muodostelmasta, kahdella sisemmällä laitahyökkääjällä, eivätkä heitä pitkiä heittoja. Emme ole tehneet hirveitä muutoksia omaan peliimme."

Ottelu alkaa kello 13.30 Suomen aikaa. Tulosseuranta löytyy sekä tekstitv:ltä että SAJL:n nettisivuilta.