Nuorten sarjat

19.8.2009


Panokset koventuvat nuorten sarjoissa. D- ja B-nuorten SM-sarjojen jatkopelit ovat selvillä viikonlopun jälkeen. C-nuorten ottelut ovat selvillä.

 B-nuoret

SM-sarjan viimeinen kierros on jännittävä kotietujen suhteen. Neljä välierä joukkuetta on jo selvillä. A-lohkoa voitokkaasti pelanneet Porvoo Butchers ja Turku Trojans kohtaavat sunnuntaina klo 14.30 Porvoon Keskustekonurmella.

B-lohkon ykköstila on muutama ottelua vailla vastausta. Sipoo Bulldogs ja Jyväskylä Jaguaarit ovat varmistaneet välieräpaikkansa. Tasapistetilanteessa Jyväskylä on joka tapauksessa Roostersin edellä. Jyväskylä pelaa ottelut Kuopio Steelersiä että Sipoo Bulldogsia vastaan.

Sijoitusotteluissa Helsinki Roosters kohtaa Kouvola Indians/Helsinki Wolverinesin ja Tampere Saints vastaavasti Kuopio Steelersin.

20.8. to 19.00 Kuopio Steelers – Jyväskylä Jaguaarit Väinölänniemi

22.8. la 14.00 Helsinki Roosters - Kuopio Steelers Velodromi

23.8. su 12.00 Porvoo Butchers - Turku Trojans Keskus tekonurmi

23.8. su 15.30 Jyväskylän Jaguaarit - Sipoo Bulldogs Palokan urheilukeskus

23.8. su 17.00 Kouvola Indians - Helsinki Wolverines Sarkola

I-divisioonan loppuotteluun Pori Bears on raivannut tiensä puhtaalla pelillä.


C-nuoret

C-nuorissa nähdään varmasti uusia mitalisteja 2009 kaudella. Kuopio Steelers ja Oulu Northern Lights ovat mukana neljän parhaan joukossa. Sipoo Bulldogs ja Porvoo Butchers ovat viime vuoden kärkinelikköön kuuluneita.

 

Kahden viikon päästä välierissä sunnuntaina 30.8. pelaavat:

SU Porvoo Butchers vs Oulu Northern Lights

SU Kuopio Steelers vs Sipoo Bulldogs

SU 15.30  Espoo Devils - Tampere Saints Helsinki, Velodromi

SU Helsinki Roosters vs Vaasa Vikings


I-divisioonassa Seinäjoki on edelleen puhtaalla pelillä.


D-nuoret

D-nuorten SM-sarjassa on edessä jännittäviä otteluita. A-lohkossa jos Oulu Northern Lights voittaa ottelunsa Kouvola Indiansia vastaan ja Espoo Devils häviää Turku Trojansille, on tällöin välierissä Oulu ja Turku. Jos Espoo voittaa Turun, on todennäköistä, että Espoo ja Turku jatkavat mitalipeleihin, sillä tasapisteissä Oululla on heikoin keskinäinen maalisuhde joukkueista. Kotiedun välieriin Espoo saa voittamalla Turun vähintään 38 pisteellä.

22.8. lauantaina Keski-Espoon keinonurmella pelattavassa ottelussa klo 13.00. Jos Espoo häviää ja Oulu voittaa ottelunsa Kouvolaa vastaan, on Oulu mukana jatkopeleissä. Jos taas

B-lohkon selvä voittaja on Porvoo Butchers, joka on voittanut kaikki pelinsä. Toista välieräpaikkaa tavoittelee Helsinki Roosters ja Sipoo Bulldogs. Roostersin voitto Vaasa Vikingsista riittää kakkostilaan, sillä vaikka Bulldogs voittaisi viimeisessä pelissään Porvoon, on Roostersin maaliero keskinäisissä otteluissa Sipoon kanssa himpun verran parempi.

22.8. la 12:00 Kouvola Indians-Oulu Northern Lights

22.8. la 13.00 Espoo Devils-Turku Trojans Keski-Espoon urheilupuisto

23.8. su 10.30 Porvoo Butchers- Sipoo Bulldogs Keskustekonurmi

23.8. su 14.00 Vaasa Vikings – Helsinki Roosters Vaskiluodon kenttä 


I-divisioonan kärjessä ovat Seinäjoki Crocodiles ja Jyväskylä Jaguaarit.