Walter jefuleiri

23.6.2009
2008 leirin ammattilaiset vas. Seppo Evwaraye, Iiro Luoto ja Kevin Le Smith
2008 leirin ammattilaiset vas. Seppo Evwaraye, Iiro Luoto ja Kevin Le Smith

Vuoden 2009 Walter-jefuleiri järjestetään keskiviikkona 1. heinäkuuta Helsingin Pallokentän nurmella edellisten vuosien tapaan. 24.6. on viimeinen ilmoittautumispäivä.

Walter ry:n ja SAJL:n järjestämän jefuleirin ajankohta on keskiviikko 1. heinäkuuta. Yksipäiväinen leiri tapahtuu Töölön Pallokentällä Helsingissä.
Neljättä kertaa järjestettävä leiri on tarkoitettu 10-16-vuotiaille pojille ja tytöille eikä aiempaa lajikokemusta tarvita.

Leirillä valmentajina toimivat Michael Quarshie sekä muut suomalaiset ja kansainväliset pelaajat. Leirillä lapset ja nuoret pääsevät opettelemaan amerikkalaisen jalkapallon perusteita ilman suojavarusteita ja pelaten lippupalloa.

Leirillä harjoitellaan lajille tyypillisiä taitoja kuten heittämistä, pallon kiinniottamista, pallon kantamista ja potkaisemista. 18 euron leirimaksu sisältää opetuksen ja harjoitusten lisäksi aterian, leiripaidan ja vakuutuksen. Leirille voi ilmoittautua osoitteessa:

www.jefuleiri.fi/ilmoittautuminen.php

Ilmoittautumisaika jatkuu 24.6.2009 asti.

Walter leiri 2008

Valokuvia leiriltä 2008 , 2007 ja 2006

Leirille tarvitaan joukko innokkaita valmentajia. Valmentajilla on kolme eri vaihtoehtoa toimia päivän aikana jenkkifutiksen, lippupallon tai ryhmäjohtajan tehtävissä. Ilmoittaudu

Leirivalmentajat 2009 Walter leirille