Kohti Vaahteraliigaa: Rajaritarit

27.5.2009


Leivoja tyytyväinen pelaajien intoon

Kohti Vaahteraliigaa: Rajaritarit

Vaahteraliigaan palanneen Lappeenrannan Rajaritareiden päävalmentajaksi siirtynyt Kari Leivoja on tyytyväinen joukkueensa asenteeseen.

- Pelaajilla on kova innostus pelaamiseen, ja halu näyttää että he pystyvät pelaamaan liigassa. Tykkään siitä kun pelaajat ovat innostuneita, silloin on itsekin kiva vetää, täydellä sydämellään jenkkifutikseen uppoutuva Leivoja sanoo.

- Onhan se joukkueelta iso harppaus nousta liigaan, mutta noin puolet pelaajista on pelannut liigassa ennenkin, joten kokemustakin on.

- Fiilis on odottava, niinkuin aina tässä vaiheessa. Valmistautumiseen olen tyytyväinen, Vaahteraliigassa Butchersia ja Wolverinesia luotsannut Leivoja sanoo.

Horn Suomeen vasta keskiviikkona

Rajaritareiden amerikkalainen pelinrakentaja Bradshaw Littlejohn on ollut Suomessa runsaan parin viikon ajan. Jo Porvooseen viime vuonna Littlejohnia kiikaroinut Lievoja on tyytyväinen.

- Hän on leppoisa kaveri, mutta toisaalta johtajahahmo joukkueessa.

Yhdysvaltain muuttuneista käytännöistä johtuen laitahyökkääjä Brandon Horn sai passin odotettua myöhemmin ja saapuu Suomeen vasta keskiviikkona. Joukkueen kolmas jenkkivahvistus on keilapallomainen (167 cm, 97 kg) keskushyökkääjä Quinton Jones. Joukkueen suomalaispelaajista Leivoja nostaa tärkeimmiksi hahmoiksi Suomen parhaimpiin sisempiin laitahyökkääjiin lukeutuvan Markku Luodon, maajoukkuekeskushyökkääjä Mika Oksmanin sekä koko hyökkäyksen linjan.

Leivoja itse reissaa Etelä-Karjalaan kotoaan Uudeltamaalta.

- Käyn miten työt antavat myöten. Ja siellä on hyvää porukkaa auttamassa.

Rajaritarit palaa yhden kauden mittaisen tauon jälkeen Vaahteraliigakentille lauantaina Seinäjoella.

Kohti Vaahteraliigaa: Trojans (27.5.2009)

Kohti Vaahteraliigaa: Jaguaarit (20.5.2009)

Rajaritareille jenkkipelinrakentaja ja -keskushyökkääjä (17.4.2009)

Brandon Horn Rajaritareiden laitahyökkääjäksi (13.3.2009)