Indians hakee kokopäiväistä nuorisopäällikköä

3.6.2009


Hakuaikaa kaksi viikkoa

Indians hakee kokopäiväistä nuorisopäällikköä

 

Kouvolan Jenkkipallo ry etsii aktiivista kokopäiväistä nuorisopäällikköä organisoimaan seuran nuorisotoimintaa. Aikaisempi toiminta amerikkalaisen jalkapallon ja nuorten parissa luetaan eduksi. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja reipasta otetta seuratyöhön. Työaika on 8h päivässä. Työ alkaa 1.8.2009.

 

Jos olet henkilö jolle seuraava lista ei tuota harmaita hiuksia:

 

* Iltapäiväkerhojen käynnistäminen ja ohjaus, lasten/nuorten tapahtumien suunnittelu ja koordinoiminen. Messujen suunnittelu ja toteutus.

 

* Junioritoiminnan kehittäminen; kerätä ja antaa palautetta toiminnasta, järjestää koulutusta sekä ohjata koulutukseen.

 

* Juniorijoukkueiden edustaminen seuran johtokunnassa; esittelee johtokunnassa juniorijoukkueita koskevat asiat.

 

* Yhteistyön tekeminen seuran sisällä ja ulkopuolella; Juniorijoukkueiden informointi seuran tapahtumista, joukkueiden palavereissa vieraileminen, yhteydenpito kouluihin, alueen kuntiin, amerikkalaisen jalkapallon liittoon sekä Kouvolan kaupungin liikuntatoimeen ja Kymenlaakson liikuntaan, valmentajien ja toimihenkilöiden rekrytointi, Joukkueiden toiminnan valvonta, pelaajien kehityksen seuranta, valmentajien seuranta ja ohjaaminen, kaupunginosa- ja koulu-liigojen organisointi.

 

* Junioritoiminnan kauden tapahtumien organisointi; Sali/kenttävuorojen anonta, kauden päättäjäisten organisointi, uusien joukkueiden perustaminen yhteistyössä muiden seuratoimijoiden kanssa.

 

* Resurssien hankkiminen yhdessä muiden seuratoimijoiden kanssa; suunnittelu, neuvonta, käytännön järjestelyt.

 

* Yhteydenpito alueen maahanmuuttajiin ja heidän nuorten aktivoiminen mukaan seuratoimintaan

 

 

olet etsimämme henkilö. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksen kera viimeistään torstaihin 18.6. mennessä osoitteeseen Mika Lindholm, Nurmipolku 13, 45100 Kouvola tai mika.lindholm@pp2.inet.fi. Kuoreen/aihekenttään tunnus Nuorisopäällikkö 2009.

 

Lisätietoja nuorisopäällikön tehtävistä antaa Mika Lindholm: 0400 924316.

 

Tehtävään valitulta vaaditaan rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki (770/1993) 6 §:n 2 momentti)