SAJL:n netti-tv avattu

3.6.2009


Suorat lähetykset suunnitelmissa tulevaisuudessa

SAJL:n netti-tv avattu

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liitto on avannut nettisivuilleen netti-tv -palvelun. Alkuvaiheessa netti-tv:n sisällön muodostavat Vaahteraliigaotteluista tehdyt videokoosteet.

- Tavoitteena on laajentaa netti-tv:n tarjontaa tasaisesti muutaman kauden aikana kattamaan kaikki Vaahteraliigan ja maajoukkueiden ottelut suorina lähetyksinä. Live-lähetysten yhdistäminen reaaliaikaiseen tilastointiin on myös suunnitteilla, jolloin katsojille voidaan tarjota tarkkaa pelitilannetietoa. Näiden lisäksi tulevaisuudessa tarkoituksena on saada liiton muita sarjoja ja tapahtumia sekä koosteina että suorina lähetyksinä netti-tv:n ohjelmistoon, SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen kertoo.

- Euroopan seurajoukkueiden mestaruus turnaukseen on kaudesta 2010 eteenpäin tulossa minimivaatimuksena kotiotteluiden televisiointi vähintään netti-tv:ssä, joten nyt aloitetulla netti-tv:llä on tarkoitus tukea myös EFL:ään osallistuvia joukkueita.

SAJL:n videotuotantokoordinaattori Vesa Peltola kiertää kesän aikana samalla myös seuratoimijoiden koulutustilaisuuksina. Jatkossa palvelu tulee kattamaan asteittain koko lajikirjon. Jos olet kiinnostunut lajin videotuotannosta, ota yhteyttä Vesa Peltolaan (vesa.peltola@sajl.fi)

Vaahteraliigan avauskierroksen videokoosteet:

http://www.sajl.fi/media/netti-tv/vaahteraliigan_1_kierros/