Butchers pyrkii päättämään 21 vuoden kuivan kauden

12.6.2009


Päävalmentaja Lind tyytyväinen joukkueensa valmistautumiseen lauantain EFL-semifinaaliin.

Porvoon Butchersin päävalmentaja Sebastian Lind on tyytyväinen joukkueensa valmistautumiseen lauantain EFL-semifinaaliin. Porvoolaiset pyrkivät EFL:n loppuotteluun Eurobowliin ensimmäisenä joukkueena sitten vuoden 1988. Viime vuonna Crocodiles ylsi semifinaaleihin, mutta taipui wieniläiselle Vikingsille.

- Keskittymistaso on ollut korkealla. Ihan erilaista valmistautua tähän otteluun kuin normaaliin Vaahteraliigaotteluun, Lind sanoo.

Butchers kohtaa lauantaina Innsbruckissa EFL:n hallitsevan mestarin Tirol Raidersin. Joukkue on pelannut erittäin tehokasta hyökkäyspeliä tällä kaudella.

- Heillä ei ole heikkouksia. Heillä on laaja pelikirja, ja he käyttävät tasaisesti heittoa ja juoksua. He ovat tasainen joukkue, ja vaikka siellä on hyviä yksilöitä, ei ketään sellaista kenen pysäyttämiseen voisi panostaa erityisesti.

- Vaahteraliigassa olemme olleet isojen pelien varassa, mutta nyt on oltava kärsivällinen ja taottava rauhassa pieniä jaardeja.

Otteluun odotetaan 3- 4 000 katsojaa. Se on muuttanut myös Butchersin rutiineja.

- Pelit pitää kutsua käsimerkein metelin takia, Lind ennakoi.

Butchers matkusti Itävaltaan jo perjantaiaamuna. Ottelu alkaa kello 20.45 Suomen aikaa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Raidersin nettisivuilla: http://live.raiders.at/default.aspx