Uutta jefutoimintaa Karjalassa

12.6.2009Edes pelikenkien puuttuminen ei estänyt harjoittelua.
Edes pelikenkien puuttuminen ei estänyt harjoittelua.

Karjalan laulumailta kajahtaa! Uusin yrittäjä suomalaisessa jenkkifudiksessa on Lieksa Legioona. Myös Joensuussa aloitellaan toimintaa.

Lieksan uunituoreen joukkueen tavoitteena on osallistua syksyn III-divisioonan turnauksiin. Legioonassa on tällä hetkellä kaksitoista 19-20-vuotiasta innokasta jenkkifutarin alkua. Liiton nuorisopäällikkö Heikki Halttunen vieraili Lieksassa vetäen joukkueen ensimmäiset varusteet päällä tapahtuneet harjoitukset. Harjoitusten loppuvaiheessa alkoi paikallisen soccer-joukkueen peli ja varusteet päällä huhkineet ”legioonalaiset” saivat ansaittua huomiota.

Joukkue tulee näillä näkymin toimimaan Lieksan Into urheiluseuran alajaoksena. Pelinrakentajan vanhemmista löytyy kyseisen seuran puheenjohtaja. Myös lehtiin saadaan artikkeleita helpohkosti, kun paikallisen sanomalehden päätoimittaja löytyy laitahyökkääjän lähipiiristä. Joukkueella on käytössä paikkakunnan ykkösnurmikenttä harjoittelua varten ja myös koppi varusteita varten.

Joukkue sai Liitolta lainavarusteita käyttöönsä ja Helsinki Roosters lahjoitti auliisti vanhoja hartiasuojia Legioonan käyttöön.


Lieksan yhdyshenkilö on :

Tomi Turpeinen p. 040-580 5391 mcmaalaiskunkku(at)hotmail.com

Seuran nettisivut:

http://legioona.urli.fi/

Joensuushttp://legioona.urli.fi/sa ovat aikoinaan vaikuttaneet seurat nimeltä Wolves ja Korpisoturit. Nyt uutta harrastustoimintaa ollaan käynnistämässä lajia pitkään harrastaneen Jari Ruususen toimesta. Linjassa pelannut Ruusunen muutti paikkakunnalle muutama vuosi sitten ja on valmis ottamaan ohjat käsiinsä Joensuussa. Nyt tarvitaan vain innokkaita pelimiehiä. Ensimmäiset ovat jo ilmoittautuneet. Joensuuhun saadaan samanlainen sajl-varustesetti ja ensimmäinen harjoitusottelu Pohjois-Karjalassa Lieksan ja Joensuun välillä on alkuvihellystä vailla.

Kaikki kiinnostuneet Joensuussa ottakaa yhteys:

Jari Ruusunen p. 040 570 4673 jari_ruusunen(at)rokki.net