Vaahteraliigassa kolmannen kierroksen toinen puolikas

25.6.2009


Butchers isännöi Crocodilesia, Jaguaarit Saintsia

Vaahteraliigassa kolmannen kierroksen toinen puolikas

Vaahteraliiga palaa juhannustauolta kahden ottelun voimin. Viikonlopun ottelut ovat toinen puolikas osittain kaksi viikkoa sitten pelatusta kolmannesta kierroksesta. Toissa viikonloppuna Roosters voitti Trojansin ja Rajaritarit Wolverinesin.

Lauantaina Porvoossa Butchers palaa Vaahteraliiga-arkeen ottelussa Crocodilesia vastaan. Butchersilla on takanaan kaksi voitokasta Vaahteraliigaottelua sekä kaksi viikkoa sitten kärsitty tappio EFL-välierässä Innsbruckissa.

Yksi Butchersin avainpelaajista, keskushyökkääjänä ja tukimiehenä pelaava Efe Evwaraye on sivussa olkapäävamman takia, ja hänen koko kautensa saattaa olla paketissa. Vastapainoksi tähtikeskushyökkääjä Markus Haverinen palaa kentälle.

Crocodiles ei ole voittanut vielä yhtään ottelua tällä kaudella. Joukkue hävisi Butchersille niukasti EFL-puolivälierässä, ja Vaahteraliigasta tilillä on tappiot Wolverinesille ja Rajaritareille.

Jyväskylässä Jaguaarit kohtaa Saintsin. Jaguaareille ottelu on vasta toinen tällä kaudella Trojans-ottelun siirron takia. Avauskierroksella jyväskyläläiset hävisivät Roostersille. Saints ei ole pystynyt avaamaan voittotiliään, vaan alla on tappiot Trojansille ja Roostersille.

3. Kierros

27.06. kello 16.00 Keskuskenttä   Butchers  -  Crocodiles    Otteluennakko   

27.06. kello 16.00 Vaajakoski   Jaguaarit  -  Saints  Otteluennakko     

13.06. kello 17.30 Velodromi  Wolverines  -  Rajaritarit 20 - 29 (14 - 27) Tilastot  Otteluennakko      Otteluraportti

14.06. kello 18.00 Velodromi  Roosters  -  Trojans 34 - 9 (27 - 2) Tilastot  Otteluennakko      Otteluraportti