David Morgan Jaguaarien uusi vahvistus

1.7.2009Takamiehenä ja laitahyökkäjänä pelaava Morgan on Jaguaarien muiden jenkkivahvistusten vanha joukkuetoveri

David Morgan Jaguaarien uusi vahvistus

 

Vaahteraliigassa neljäntenä oleva Jyväskylän Jaguaarit on hankkinut korvaajan ranteensa loukanneen Sam Breslinin tilalle. Monipuolinen David Morgan pelaa laitahyökkääjän ja takamiehen tontilla jo sunnuntain vierasottelussa Helsingin Wolverinesia vastaan.

 

Morgan on Jaguaarien muiden amerikkalaisvahvistusten Alex Relphin ja Eric Tuptan joukkuetoveri Colgaten yliopistosta, ja tuntee jyväskyläläisten pelisysteemin läpikotaisin.

 

Morgan pelasi ensimmäiset yliopistovuotensa hyökkäyksessä laitahyökkääjän paikalla ja siirtyi viimeisenä vuotenaan puolustuksen takakentälle, joten hän täyttää loistavasti juuri sen ruudun, jonka Breslinin loukkaantuminen jätti tyhjäksi.  Viimeisenä yliopistovuonnaan Morgan oli joukkueensa kuudenneksi tehokkain taklaaja 44 taklauksella ja saalisti myös takakentän pelaajalle poikkeukselliset neljä pelinrakentajan säkitystä. Myös potkujen palauttaminen on Morganille tuttua yliopistoajalta..

 

Jaguaarien puolustuksen takakenttä on vahvistunut myös toisella amerikkalaispelaajalla, kun EU-statuksella pelaava BJ Jensen puki hartiasuojat ylleen jo viime viikonlopun voitokkaassa Saints-ottelussa. Pitkään Suomessa asunut Jensen toimii myös Suomen nuorten maajoukkueen päävalmentajana.